Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Vintern är snart här. Nu är det dags att stocka upp på värmande ting!

Vinterjackor är alltid lite knepigt att köpa. Personligen gillar jag en dressad stil, men ullrocken är ofta alldeles för kall för den svenska vargavintern. Men det finns faktiskt bra alternativ, parkasen. En snygg parkas är den perfekta mixen mellan ullrocken och dunjackan. Dunjackan är varm men slapp, och ullrocken är mindre värmande men dressad. Parkasen ger det bästa från två världar.

Om du har svårt att välja vilken typ av vinterjacka du borde köpa så rekommenderar jag att kolla in vår vinterjacks-guide!

Uppdatering – 2016

Nytt år, nya vinterjackor!
Här nedanför hittar du våra favoriter bland årets alla vinterjackor. Förhoppningsvis hittar du något som passar just dig, oavsett dunjacka, parkas eller vinterrock.

 

Ursprungstips – 2015

Här är 3 favoriter bland årets vinterjackor, i lite olika prisklasser som vanligt.

River Island

vinterjacka 2014 herr
Klassiskt till bra pris

En lite enklare och kortare parkas. Klassiskt med pälsimmitation i luvan. Standard bland vinterjackor till bra pris helt enkelt.

Notion 1.3

Vinterjackor 2014 herr
En modern take på den klassiska parkasen

En lite mer modern take på parkasen, frodigt med pälsdetaljer som löper hela vägen inne i jackan och sticker ut när den är öppen. Jäkligt snyggt när den kombineras med rätt outfit.

Johnny Love

vinterjackor herr 2014
Dressad och stilren, det perfekta alternativet till ullrocken

Lågmäld och dressad parkas från Johnny Love. Snygg mörkt blå-grå och med lite sköna skinndetaljer. Perfekt om du behöver en dressad jacka i jobbet, men behöver mer värme än en ullrock.