Vintern är snart här. Nu är det dags att stocka upp på värmande ting!

Vinterjackor är alltid lite knepigt att köpa. Personligen gillar jag en dressad stil, men ullrocken är ofta alldeles för kall för den svenska vargavintern. Men det finns faktiskt bra alternativ, parkasen. En snygg parkas är den perfekta mixen mellan ullrocken och dunjackan. Dunjackan är varm men slapp, och ullrocken är mindre värmande men dressad. Parkasen ger det bästa från två världar.

Om du har svårt att välja vilken typ av vinterjacka du borde köpa så rekommenderar jag att kolla in vår vinterjacks-guide!

River Island

vinterjacka 2014 herr
Klassiskt till bra pris

En lite enklare och kortare parkas. Klassiskt med pälsimmitation i luvan. Standard bland vinterjackor till bra pris helt enkelt.

Notion 1.3

Vinterjackor 2014 herr
En modern take på den klassiska parkasen

En lite mer modern take på parkasen, frodigt med pälsdetaljer som löper hela vägen inne i jackan och sticker ut när den är öppen. Jäkligt snyggt när den kombineras med rätt outfit.

Johnny Love

vinterjackor herr 2014
Dressad och stilren, det perfekta alternativet till ullrocken

Lågmäld och dressad parkas från Johnny Love. Snygg mörkt blå-grå och med lite sköna skinndetaljer. Perfekt om du behöver en dressad jacka i jobbet, men behöver mer värme än en ullrock.

Köpa vinterjacka?

Jackorna ovanför är från äldre kollektioner, så de exakta modellerna kommer du inte kunna hitta. Man kolla in Arket, Care of Carl och Stenströms. Där hittar du mängder med vinterjackor som passar alla olika stilar.

Föregående artikelFlic är som Tinder för dina foton
Nästa artikel4 Knep Som Hjälper Dig Undvika Jetlag!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.