Våren och sommaren närmar sig, det är dock inte alltid solsken, tyvärr får vi stå ut med en hel del regn, men det är här Stutterheims ”Regnrock Stockholm” kommer in i bilden!

Den Svenska sommaren är fantastisk, när det är sol. Tyvärr är det inte alltid strålande solsken och en frisk bris, utan det regnar ganska mycket.
Hur klär man sig då i regnet för att bevara någon form av stil, samtidigt som man håller sig torr? Ett alternativ är det Svenska märket Stutterheim, deras ”Regnrock Stockholm” är stilren, klassisk och håller dig torr. Är inte det allt man kan begära?

regnrock-stockholm-blå
Stutterheims kornblå ”Regnrock Stockholm”

Regnrock Stockholm – Stilren, Tidlös och Tät

Stutterheims regnrock av modell Stockholm finns i en mängd färger och håller hög kvalité. Enligt Stutterheim så är inte rocken sydd som rockar av lägre kvalité, med ”sömmar som syns och trådar som hänger löst” utan sömmarna på Stutterheims rockar är dubbelsvetsade för en bättre hållbarhet och täthet.
Personligen så har jag ingen erfarenhet av tillverkningen av regnrockar, men när jag känner på Stutterheims rockar så är det en uppenbart hög kvalité.

Varför ”Stockholm”?

Något som jag tycker är ganska kul med Stutterheim är sättet de väljer att namnge sina produkter. Varje plagg har fått namn från en plats i Sverige som grundaren har en personlig koppling till, och som påminner honom om just användandet av Regnkläder. Rockarna, skorna och de andra plaggen har namn som: Stockholm, Arholma, Ravlunda och Öland.
Detta ger märket lite av en personlig känsla, så plus för det.

Regnrock Stockholm finns i följande färger

regnrock-stockholm-svart
Den klassiskt Svarta
regnrock-stockholm-röd
Härligt röd i regnet

Vi gillar det mesta med Stutterheim, hög kvalité, snygg design, svenskt märke och framförallt att de ser vikten av en stilfull regnrock.
Regnrock Stockholm kostar ca 2000kr och finns att köpa på Stutterheim.se.

Föregående artikelKlassiska Herrskor – De 6 Typerna Du Måste Känna Till
Nästa artikel10 Saker din Farfar gjorde mer stilfullt än du
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.