50-talet har länge haft en glamorös och utopisk aura kring sig, och den bilden har knappast försämrats tack vara Mad Men

På 50-talet hade men coolare bilar, man klädde sig snyggt och propert och man var artig och respektfull, 50-talet låter helt enkelt fantastiskt. The Daily Dot har tagit fram en list på 10 saker som din Farfar gjorde coolare än du, här är 2 av dem, resten hittar du via länken längst ned på sidan.

1: Rakning

Rakning med klass

Att raka sig med rakkniv och omsorgsfullt applicera lödder med en rakborste är i dagsläget något som väldigt få gör, om man gör det så låter man oftast en barberare göra det åt en. Men på 50-talet var det något alla män kunde, det var en helig del av den dagliga egenvården.

2: Kläder

50-tals kläder

Välputsade skor, en klassisk fedora och en välsittande kostym. 50-talsmode är tidlöst snyggt och det är tydligt att designers regelbundet hämtar inspiration från 50-talet.

Hela listan!

Du hittar hela The Daily Dots lista Här.

Föregående artikelRegnrock Stockholm – Håll dig torr med stil!
Nästa artikelTiger of Sweden Hösten 2013
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.