Avslappnat men inte opersonligt

Så fort solen tittar fram är det 3 saker man omedelbart ser fram emot, grilla, springa och ett rejält strandparty, eller ja, så är det för mig i alla fall. Men jag antar att många av er håller med om att strandpartyn är en av sommarens stora höjdpunkter.

Som på alla fester så vill man ju vara rätt klädd, en kombination av rätt för tillfället och rätt för personen kan man säga. För att du skall kunna fokusera på festen och inte garderoben så har vi tillsammans med Outfitterys stilgurus tagit fram en tidlöst välanpassad outfit för strandparty!

Outfiten

Det må vara lättare att komponera en bra outfit med strandkläder än för en galamiddag där man skall tänka på allt från manschettknappar och fluga till skärpets spänne och vilket material det är på kostymbyxorna. Men det betyder dock inte att man bara vill slänga på sig en t-shirt och badbyxor, man vill ju ha lite mer finess än så.

Vi siktade på en outfit som vrålar ut en avslappnad känsla (paradox, check) och medvetenhet med en enkel t-shirt med tryck, ett par låga sommarskor och ett par blygsamt mönstrade shorts. Inte enfärgat och opersonligt, men samtidigt inte fullblommigt heller.

Även om festen utspelar sig på en strand och allt man ser framför sig är solsken och goda drinkar så kommer man förr eller senare till läget där man känner att en tröja vore nice. Därför tog vi med en enkel långärmad träja med rund hals, klockrent till shorts och i en somrig och energisk färg. Var lite smartare, ta alltid med en varm tröja.

Outfit för strandparty

 

Fler outfittips?

Gillar du den här outfiten? Då kan du kolla in de andra vi tagit fram, samt läsa mer om Outfittery och hur deras koncept fungerar. Kortfattat så handlar det om att ha en personlig stilkonsult som tar fram perfekta outfits till just dig, så du skall slippa springa i affärer när du egentligen bara vill sitta med en öl på balkongen.

Till Outfittery!

Föregående artikelVad Ska Man Ha I Ett Barskåp För Att Det Skall Vara Komplett?
Nästa artikelVad Får Man Inte Äta När Man Är Gravid?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.