Svenska stränder och Engelska städer, där hämtar Larsson och Jennings sin inspiration

Larsson and Jennings, en mix av Stockholm och London. Inte för att jag kan påstå att det är speciellt stor skillnad mellan Stockholm och London när det gäller mode-kultur, men de gör i alla fall snygga klockor.

Precis som förra året så är det fokus på tunna och stilrena klockor. De stora metallklockorna får lämna plats för de smäckra läderarmbanden och de mångsidiga natobanden. Larsson and Jennings klockor passar perfekt in i detta och deras senaste kollektion ligger helt rätt i tiden.
Här är mina 3 favoriter av Larsson and Jennings klockor.

Vasa

Larsson and Jennings klockor Vasa
Larsson and Jennings Vasa

Enkel, klassisk med natoband i en ganska intressant färgkombination. Vill du ha en klocka med natoband men vill undvika att bära Daniel Wellington som alla andra så är det här ett perfekt alternativ. Klockan är dock lite dyrare än en klassisk DW, men det handlar om några hundralappar, vilket det kan vara värt om du vill sticka ut ifrån mängden.

Windsor

Larsson and Jennings klockor Windsor
Larsson and Jennings Windsor

Ännu en klocka med intressanta färgkombinationer, rödblå natoband har vi sett många gånger, men sällan i kombination med svart urtavla. Sobert och snyggt är min åsikt.

Brown Läder

Larsson and Jennings klockor brown läder
Larsson and Jennings Brown Läder

Om något är klassiskt så är det den här klockan. Ett tunt ur i guld med ett mellanbrunt armband i läder. Inget unikt på långa väger, men helheten är en riktigt snygg och stilren klocka.

Läsa om hur du bäst bär klockor med tygarmband!

Föregående artikelHäringe Slott Recension – Härlig miljö endast ett stenkast från Stockholm
Nästa artikelRecept på starka hamburgare – Fantastiskt för sommargrillen!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.