Klockor i roseguld är fortfarande högst inne

Fördelarna med roseguld framför gult guld är att det är en mycket mjukare färg som smälter ihop med din outfit på ett helt annat sätt än det kraftigt kontrasterande gula guldet.

Roseguld är även mer förlåtande för vår bleka hy här upp i norden. Gult guld har en tendens att få oss att se ännu mer glåmiga ut.

Enligt oss kan vi lugnt konstatera att roseguld inte bara är en långvarig fluga, det är det snyggaste guldet, och definitivt här för att stanna!
Så när vi betat av den punkten kan vi gå direkt på det saftiga, 5 riktigt snygga klockor i roseguld!

1: MVMT – Klocka i roseguld med svart urtavla

klockor i roseguld MVMT svart

Vi har tidigare skrivit om MVMT-klockor och deras briljanta idé. Deras ursprungliga kollektion var klassiska, klockor i stål, utan några krusiduller. Deras senaste kollektion har dock gjort plats för lite mer extravaganta klockor. Bland annat den här modellen (och en till, se nedan) i roseguld!

  • Klockan kostar ca 850kr och finns på MVMT.com

2: Gant – Park Hill i roseguld

klockor i roseguld GANT Park Hill

Park Hill från Gant är en långvarig klassiker. Modellen i roseguld med brun urtavla är inte bara jäkligt snygg, den sticker även ut lite mer än den vanliga med vit tavla. Så vill flasha armleden lite så är det här ett bra alternativ.

  • Klockan kostar ca 1800kr och finns på Klockia

3: Daniel Wellington – Classic Bristol i roseguld

klockor i roseguld Daniel Wellington

Daniel Wellington är ett av våra favoritmärken när det kommer till Svenska designers. De gör riktigt snygga klockor i bra material till vettiga priser. Vad mer kan man begära?

  • Klockan kostar ca 1500kr och finns på Danielwellington.com

4: MVMT – Klocka i roseguld med brunt läderarmband

klockor i roseguld MVMT

Ännu en MVMT-klocka i roseguld, den här gången med brunt armband. Det är en smaksak vilken du föredrar, men en av dem kan du nog belöna dig själv med.

Klockan kostar ca 850kr och finns på MVMT.com

5: Triwas – Lansen, flätat läder och roseguld

klockor i roseguld Triwa

Sverige kan inte bara skryta med DW som känd klockdesigner, även Triwa pumpar ur sig några snygga modeller. Lansen i roseguld med flätat läderarmband är ett bra exempel på när den Triwianska designen är på topp!

  •  Klockan kostar ca 1500kr och finns på Triwa

Ute efter en ny klocka?

Är du ute efter en ny snygg klocka som matchar din stil och din garderob? Kolla då in Klockia eller Daniel Wellington. Där hittar du mängder av snygga klockor som bör passa, oavsett din budget.

Föregående artikelHur fungerar meditation? Påverkar det kroppen på riktigt?
Nästa artikelKavajens Historia – Från Födsel Till Dagens Moderna Plagg
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.