Riktigt bra klockor behöver inte kosta 50.000kr+, inte enligt MVMT

idén bakom det nya klockmärket MVMT föddes hos ett gäng unga entreprenörer som tyckte det var befängt att kvalitetsklockor skall behöva kosta enormt mycket pengar. Vilket jag håller med om.

Killarna bakom MVMT ville kunna erbjuda kvalitativa klockor till rimliga priser. De fick sitt projekt finansierat via Kickstarter och är nu i processen att producera de första klockorna som skall skickas ut till sina investerare.

Målsättningen med projektet var att kunna erbjuda klockor av hög kvalité som funkar vid såväl professionella sammanhang som på fritiden, och självklart till ett bra och rimligt pris. Då deras Kickstarter nådde sitt mål så är det uppenbart att de inte är ensamma om att vilja ha denna typ av produkt på marknaden.

Det är inspirerande att se entreprenörer prata om det de brinner för, och de har utan tvekan rätt i att det knappast kostar 50.000kr att producera en klocka. Vilket knappast lär komma som en nyhet för de flesta. Men det de däremot inte tar upp i videon är det faktum att det är efterfrågan som styr priserna, och de dyra klockorna är medvetet dyra just därför att endast ett fåtal skall kunna köpa dem, vilket får de som faktiskt har råd att köpa dem att känna sig mer nöjda (om det är sånt som får en att vara nöjd så klart).

mvmt-klockor
Enkla, stilrena klockor.

Klockorna är enkla, stilrena och prisvärda. Alla modeller har utbytbara armband och du kan skifta mellan läderarmband och metall. Både insidan och utsidan av klockan håller hög kvalité och MVMT ger 2 års garanti på alla klockor.

Personligen så är jag dock inte helt såld på designen, jag föredrar något lite mer extravagant, men det är en smaksak och jag kan defintivt se en stor marknad för dessa klockor. Vad tycker du? Är MVMT-klockorna snygga? Tror du på konceptet? Lämna gärna en kommentar här nedan.

Klockorna kostar ca 100$, skickas internationellt och du hittar dem på MVMTWatches.com

Ute efter andra sköna klockor?

Är du i behov av att utöka klocklådan med lite nya sköna klockor? Kolla då in Klockia, de har ett brett utbud herrklockor, i alla olika prisklasser.

Föregående artikelVad är Twitter? Twitter själva förklarar
Nästa artikelOm världen var en by med 100 personer!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.