Inga strumpor i skorna kan vara riktigt snyggt, men det leder tyvärr till en kaos-doft i skorna

Att gå strumplös i skorna på sommaren är riktigt snyggt. Det gör din outfit avslappnad och precis lagom sprezzatura. Ett problem med inga strumpor i skorna är dock att de bildas en obehaglig och fuktig doft i dem, som aldrig riktigt går bort. Men det finns tack och lov en lösning på det, skoinlägg med deo-funktion!

Håll både stil och doft med luktfria sulor

När det gäller luktfria sulor så är Springyards skolinlägg med deo-funktion det första vettiga alternativet jag hittat. Inläggen är ultratunna och enkla att lägga i dina skor. Sulorna andas utomordentligt och har en svag parfymering vilket gör att dina skor håller sig fräscha även om du inte har några strumpor på dig.

sulor med deo funktion

Du svettas mer än du tror om fötterna

Vi svettas ständigt om fötterna, mer än man kan tro faktiskt. Det är därför det är så viktigt att ha strumpor i skorna om du vill att de ska hålla sig fräscha. Strumporna absorberar en stor del av all fukt och så länge du byter strumpor regelbundet så bör skorna hålla sig relativt fräscha. Men det går inte att argumentera emot det faktum att det är sjukt snyggt att gå strumplöst på sommaren, vilket gör ett par skoinlägg med deo-funktion till en väldigt bra investering.

Föregående artikelBli mer kreativ – Coffitivity är den högst osannolika lösningen
Nästa artikelFar Cry 4 releasedatum! – Uppföljaren till 2012 års bästa spel
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.