Far Cry 3 var utan tvekan 2012 års bästa spel i min mening. Väntan har varit lång, men nu är den snart över, den 18e November släpps Far Cry 4

Enligt Ubisoft själva så har de har de jobbat hårt för att överträffa alla fans förväntningar efter succén som var Far Cry 3! Det låter lovande.

Spelet utspelar sig i Kyrat, en fiktiv del av Himalaya, där en mystisk man har utsett sig själv till kung och förslavat lokalbefolkningen. Det låter en hel del som upplägget från Far Cry 3, och det säger jag inte som något negativt, tvärtom, det är en bra setting.

Ubisoft kommer släppa de första videorna på spelet under E3 som börjar den 9e Juni i år.

Har du inte spelat Far Cry 3 än?

Har du av någon anledning missat det här mästerverket så kan du skatta dig själv lycklig. Då har du något ut över det vanliga att se fram emot. Utöver en fantastisk miljö, riktigt spännande strider och en mycket bra story så är spelmusiken helt fantastisk. Utan tvekan den bästa theme song'en i ett spel någonsin.

Föregående artikelInga Strumpor I Skorna? Släng Ned Ett Par Deosulor
Nästa artikelHalo 5 är på G!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.