Vad är Coffitivity och hur kan det hjälpa dig bli mer kreativ? Jag garanterar att det inte är vad du tror

Kreativitet är knepiga saker, ibland kan man få ett ryck mitt i natten och helt plötsligt känna sig full av kreativitet, andra gånger kan man ha avsatt ett par timmar till kreativt arbete men sitta helt blank i skallen. Vad kan man göra för att bli mer kreativ? Hur kan man få bukt med detta problem?

bli mer kreativ med coffivity
Lagom mycket oljud kan hjälpa dig bli mer kreativ!

Lagom mycket ”oljud”

Coffitivity är en ganska unikt ”lösning” på problemet. Du surfar in, och väljer olika typer av bakgrundljud från cafén, restauranger och linknande miljöer. Varför? för att forskning visar att det är lättare att vara kreativ om man har precis lagom mycket bakgrundsljud.

Det är en ganska annorlunda upplevelse att sätta sig på kontoret, ta på sig hörlurarna och dra igång lite ”café-bakgrundsljud”, men det funkar ganska bra. Siten blev till och med utnämnd till en av förra årets topp 50 siter av TIME Magazine. Så det ligger uppenbarligen något i det.

Så oroa dig inte över en uppsats, brev, CV eller artikel som skall skrivas, bli mer kreativ med lite caféljud på Coffitivity.com och låt inspirationen komma.

Föregående artikelVad har egentligen Destiny att komma med som vi inte redan sett?
Nästa artikelInga Strumpor I Skorna? Släng Ned Ett Par Deosulor
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.