Satsa på tidlösa klassiker…

De flesta av oss går just nu och funderar på vilka kläder och accessoarer som man är sugen på i vår. För att hitta den där perfekta vårstilen som både är avslappnad, trendig men ändå stilren kan vara lättare sagt än gjort. Det kräver lite eftertanke och att man faktiskt vet vad man letar efter innan man ger sig ut på jakten efter den perfekta vårlooken. Därför kommer här några tips på vad man kan tänka på när man letar efter sin stil i vårsolen.

Accessoarerna som gör skillnad

Först och främst, accessoarerna. Det är många som kör rakt in i kaklet och köper ny kostym och sneakers när våren är på ingång, men någonting som många glömmer är att accessoarerna verkligen gör skillnad. Vi talar primärt om solglasögonen och klockan. Satsa på klassiska herrklockor och ett par klassiska men trendkänsliga solglasögon i vår. Ett par solglasögon och en klocka kan höja en outfit från standard till toppklass. Därför rekommenderar vi att man investerar i ett par solglasögon som man känner sig riktigt bekväm i och en klocka som man gillar.

Satsa på klassikerna

Förutom accessoarerna så finns det några plagg som är klassiska men ändå aldrig går ur tiden utan konstant är trendiga. Läderjackan och trenchcoaten är två av dessa. Att investera i en trenchcoat och i en läderjacka kan aldrig gå fel. Har man väl gjort ett köp av dessa två jackor så är man redo att möta våren och sommaren, men också många, många år fram över. Dessa är nämligen två klassiker som man troligtvis kommer att använda år efter år och slita med kärlek. Här rekommenderar vi att man kanske satsar mer på en klassiska läderjacka och en klassisk trenchcoat snarare än några som är särskilt trendiga just nu, på så sätt blir det en mer långsiktig investering.

vit skjorta marinblå kostymbyxor svarta skor

En vit skjorta kan aldrig gå fel

Och sist men inte minst, den där lediga, men ändå otroligt snygga skjortan som alla garderober behöver. En riktigt snygg vit skjorta går aldrig fel. Det är det ultimata plagget som beroende på hur man stylar den fungerar på kvällen på baren, på kontoret, på ölen efter jobbet eller bara på middag med vänner. En vit skjorta går så klart att styla med en klassisk kavaj och kostymbyxor, men det går minst lika bra med ett par oversize jeans och ett par sneakers om man känner för det. Det är helt enkelt ett plagg som fungerar dag ut och dag in. Eftersom skjortor generellt sätt är lite billigare än trenchcoats och läderjackor kan man med fördel investera i en skjorta som har någon form för trendmarköer.

Utöver alla dessa plagg och accessoarer så handlar det självklart om att investera i den typ av plagg som man själv känner sig mest bekväm i. Att inte dras med totalt i en trend som man kanske inte känner sig helt bekväm i, utan att vara säker i sig själv och klä sig i det man själv faktiskt tycker bäst om.

Föregående artikelVad Är En Kronograf? Skillnaden På Klocka Och Klocka
Nästa artikel4 Stiltips När Du Ska Välja Klädsel Till Bröllop!
Namnet är Joel. Dagtid spenderas med studier, arbete, träning och vänner. Nätterna spenderas med fantasier om äventyr.