Accessoarerna som håller stilen i höst…

Hösten är här vilket också är säsongen för accessoarer. Plocka fram skärp, väskor, halsdukar och scarfar för att sätta en extra prägel på din outfit. I den här artikeln ger vi dig våra bästa accessoarer för hösten och hur du stylar dem på bästa sätt.

Investera i en hållbar och stilsäker väska

ryggsäck brunt skinn blå detaljer

Riktigt bra herrväskor innebär en fint balanserad kombination av design, funktion, material och kvalitet. En väska hjälper dig inte bara att hålla dig organiserad utan kommer också sätta stor prägel på din klädsel och din stil och smak. I en väl genomtänkt herrgarderob finns minst en snygg väska i god kvalitet.

Vid val av väskor rekommenderar vi att du börjar med att tänka utifrån hur ditt liv ser ut. Reser du mycket? Bär du med dig din dator fram och tillbaka till kontoret varje dag? Behöver du bära med dig träningskläder? Utifrån de behov du har ska du välja en väska som passar just dig.

Oavsett vilken typ av väska du väljer rekommenderar vi dock att du väljer att satsa på att investera i en eller ett par väskor i riktigt bra kvalitet snarare än att sprida ut din budget på flera sämre väskor.

Ett färgglatt skärp

färgglatt skärp herr

En bra accessoar som också har en praktisk funktion är ett skärp eller ett bälte. Det är ofta skärpet glöms bort som accessoar och vi vill därför slå ett slag för det här. Självklart är skärpets främsta funktion att se till att dina byxor sitter som de ska men skärpet är också en bra källa till att addera färg eller mönster till en i övrigt sober klädsel.

Ett skärp är också ett bra sätt att få en klädsel att kännas mer uttänkt då du kan använda det till att plocka upp färger och toner från till exempel ett par skor eller en väska.

En bra rekommendation är att ha tre olika skärp som du kan använda för olika tillfällen som kräver olika klädsel. Se till att ha ett smalare bälte i svart läder som du kan ha vid mer formella tillfällen. Införskaffa också ett brunt eller ljusbrunt bälte i läder eller mocka, beroende på vad som passar bäst ihop med dina resterande accessoarer och kläder. Det sista bältet vi rekommenderar att du har är ett färggladare, flätat bälte som du kan använda i vardagsklädsel för att göra din klädsel lite mer iögonfallande. Ett bälte i färg passar också bra att plocka fram till sommar- och vårsäsongen.

Ett tips är att spana in Arket och deras skärp som finns i olika färg, storlek och modeller.

Ett par riktigt snygga sneakers

sneakers herr 2020 stil

Det är inte bara under sommaren som sneakers är en bra sko utan även under hösten kan den göra att en outfit ser härligt ledig ut. Väljer du rätt sorts sneaker i både stil och modell så kommer du kunna hålla dig varm och känna dig klädd för säsongen.

Satsa gärna på en sneaker med en tjockare sula för att komma upp lite högre från marken när du går. Det hjälper dig dels att hålla skorna renare men det ger också ett intryck av en mer ordentlig sko som bättre passar för hösten.

Föregående artikelGaming Som En Del Av Livsstilen
Nästa artikel4 Saker Som Får Dig Att Verka Oprofessionell
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.