Har någonsin funderat över om du är höger-hjärnt eller vänster-hjärnt? (om höger eller vänster hjärnhalva är dominant), Här är ett enkelt test som besvarar den frågan…

Man brukar säga att vänster hjärnhalva styr resonemang, logik, matematik, språk kontroll och logik, och att höger hjärhalva är hem till passion, känslor, färger, kreativitet och skratt. Oavsett om det är vetenskapligt bevisat eller ej så är det ändå intressant att göra ett test för att se Vilken hjärnhalva är dominant? Här nedan (klicka på länken) är ett snabbt och enkelt test som ger dig svar på frågan. Du kan också följa guiden på bilden nedanför, gör gärna båda och se om du får samma svar.

Testa själv!

Vilken hjärnhalva är dominant?

höger vänster hjärnhalva test
Vilken hjärnhalva är dominant hos dig? Testa själv!

Sammanfattningsvis

Baserat på all den litteratur och forskning som finns att tillgå så kan man sammanfattningsvis säga att den vänstra hjärnhalvan är den logiska och höger hjärnhalva är den kreativa.

Föregående artikelScarfen är en kraftfull accessoar – Stiltips
Nästa artikelSmartphone-etikett – Världen förändras långsammare än teknologin
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.