Vill du få någon att springa till en park för att se ett meddelande som är ämnat för bara dem? Då är det Traces du skall använda

Traces är en riktigt annorlunda meddelande-app. Hela idén med Traces är att man lämnar ett digitalt meddelande på en fysisk plats. Du skickar sedan en notifikation med en karta till den du vill skall se meddelandet och han/hon måste sedan ta sig till platsen för att via appen kunna se ditt meddelande. En riktigt kul idé, som säkert kan bli rätt intressant att använda, jag kan tänka mig att ett och annat frieri kommer ske med hjälp av den.

För tillfället finns Traces bara i Storbritanien, men den är på väg till USA. Efter det är det säkerligen bara en tidsfråga innan den kommer till Sverige, förutsatt att den blir populär så klart.
Så här säger Beau Lotto, Traces skapare, om sitt alster:

”Rather than a repetitive and instantly forgotten click, Traces requires the brain to embark on a process of discovery, generating dopamine and generating empathy between connections. This is a wonderful example of what we call 'neurodesign'”

Vad tror du? Finns det ett användningsområde för den här appen? Kan man arrangera Traces-tävlingar där man måste springa runt stan i äkta ”Dödligt vapen 3-anda”?
Här nedanför hittar du en (jäkligt udda) presentationsvideo och en ”how to-video”.

Traces – en skum presentationsfilm

Så här använder man Traces

Föregående artikelMimosa – Den Enkla Men Glamorösa Och Sorglösa Drinken!
Nästa artikelElchock i slow motion – Här snackar vi smärta!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.