Letar du efter en App för att logga träning? – Exist loggar ditt liv

774
App för att logga träning - Exist loggar din existens!
App för att logga träning - Exist loggar din existens!

Gratis Nyhetsbrev!

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du det bästa från veckan som gått, rätt i din inkorg varje fredag!

Har du länge letat efter en App för att logga träning? Snart kanske du slipper nöja dig med de ”halv-bra” Apparna. Exist kommer loggar din existens

Exist framstår till en början som ännu en App för att logga träning, men tittar du lite närmare så ser du att det är så mycket mer.

Syftet med Exist är att samla mer data än bara steg eller kalorier, de vill samla mängder med data för att sedan kunna dra slutsatser av din vardag. T.ex. så kommer Exist samla information om vädret och korsreferera det med din andra företaganden, de kommer då kunna se att du är mycket mer benägen att motionera och röra på dig när det är fint väder. Eller att du är mer benägen att hänga på Facebook på måndagar än onsdagar.

Exist skall alltså ge dig information som du sedan kan ha som underlag för att förändra ditt liv. Det är mer än bara ”du har bränt 1246 kalorier idag, bra! det är mer än igår”, den typen av information säger oss egentligen ingenting.

Exists egen beskrivning av Exist

Så här säger grundarna om varför de skapar Exist:

”We started building Exist because we were frustrated that our activity trackers gave us numbers and not much else. A number without context isn’t great at motivating you to change. Our goal is to make sense of your life by taking your data and turning it into information you can use. Not just numbers.”

Var hittar jag Exist?

Just nu är Exist under utveckling, men tjänsten kommer lanseras inom kort. Om du verkligen inte kan hålla dig så kan du gå in på deras site (länk nedan) och signa upp dig för deras beta. Då kan du även vara med och påverka utvecklingen av Exist.