Vad är egentligen Burning Man? Det är svårt att säga och ännu svårare att förklara. Här är ett videoklipp som kanske kan ge lite klarhet i frågan

Det man hör om Burning Man är att det någon slags hippiefestival, men ändå inte. Folk från hela världens samlas där för att ”finna sig själva” umgås, uppleva nya saker och bara vara. Burning Man är unikt och förvirrande.

Så här säger Wikipedia på frågan ”Vad är Burning Man?”

Burning Man är ett årligt evenemang i Black Rock Desert i norra Nevada. Evenemanget bygger på deltagarkultur och allt innehåll, från byggnader och konstinstallationer till workshops och konserter är skapat av besökarna själva. Burning Man pågår under veckan som leder fram till den amerikanska högtiden Labor Day vid månadsskiftet augusti-september. Namnet kommer från det rituella brännandet av en stor människofigur i trä som varje år äger rum på lördagkvällen.

Personligen är jag precis lika förvirrad som innan, men det är åtminstone intressanta bilder.

Burning Man 2013 from Rand Larson on Vimeo.

Föregående artikelSå Bygger Du Den Perfekta Hamburgaren!
Nästa artikelSummering av Apples event – iPhone 5s, 5c, iOS7, CoreMotion och Touch iD
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.