Visste du att du kan göra rent öronen, förhindra hårbollar och skrubba huden med kokosolja?

Här är 21, ganska udda Fördelar med kokosolja, de flesta hade jag ingen aning om innan jag såg det här, och troligtvis kommer många av dem komma som en överraskning även för dig.

Kokosolja har blivit otroligt trendigt den senaste tiden, det pratas enormt mycket om alla fördelar med kokosolja, speciellt inom den ständigt heta diskussionen kring ”Oh my god, om jag äter det här så kommer jag bränna en massa fett!!!”. Personligen är jag inte helt såld på den vetenskapen och väljer att träna ordentligt istället för att äta kanel, honung, kokosolja, tranbär och what ever varje dag. Det känns mer äkta.

Oavsett vad man tycker om ”superlivsmedel” som skall hjälpa en att bränna fett så är kokosolja en sjukt bra produkt som kan hjälpa till med en hel del saker. Här är 20 fördelar med kokosolja som du troligtvis inte kände till. Och ni behöver inte peka ut punkt #21 som är just ”ökar ämnesomsättningen”.

21 Fördelar med kokosolja

fördelar med kokosolja
21fördelar med kokosolja du troligtvis inte kände till!

Fler härliga lifehacks!

Om du tyckte det här var intressant så lär du även gilla de här artiklarna:

Peace!

Föregående artikel10 Fantastiska ”Man Babies” – Du anar inte hur roligt det här är
Nästa artikelVarför firar USA 4e Juli? Alla svar på en bild!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.