För 10 år sedan så satt Mark Zuckerberg på sitt smutsiga studentrum och kodade det som sedan skulle bli Facebook. Här är en summering av vad DU gjort sedan dess

Att 10 år har gått sedan Facebook skapades är svårt att tro, Facebook är en så självklart del av vardagen för de flesta av oss att man glömmer bort hur mycket som förändrats och hur länge sedan det var man först signade upp.

För att fira sitt 10-års-jubileum så släpper Facebook en ”Look-back-video”, en Video där du får en tillbakablick på din tid på Facebook. Du får se dina första inlägg, dina mest delade bilder och dina mest gillade statusar.
Har man varit aktiv länge så är det en riktigt kul sammanfattning! Under åren har man skrivit tusentals statusar och laddat upp hundratals bilder, många glömmer man bort, och det är alltid kul att bli påmind. Videon är som sagt kul att se, så länge man inte har allt för mycket pinsamma gamla grejer, men då får man i alla fall en ögonöppnare och vet vad man borde rensa bort, så Look back-videon är en helt vanligt Win Win!

Du hittar din egen ”Look Back”-video på Facebook.com/lookback

Facebook Lookback