Inom en snar framtid kommer du kunna boka tillfälliga kontorsrum via din mobil, oavsett vilken storstad du är i, via Breather

Företaget Breather håller just nu på att starta upp en tjänst som påminner lite om Uber, fast när det gäller kontor. De erbjuder kontor till affärsresenärer, och planen är att ha attraktiva kontor tillgängliga i alla världens storstäder.

Du bokar ditt kontor via Breathers App och låser sedan upp dörren via Appen. Endast medlemmar har tillgång till kontoren och de städas regelbundet så att du alltid kommer till ett rent och fräscht kontor. Vi gillar idén skarpt och det kan mycket väl fungera bra, så länge de lyckas få bra spridning på det och bygger upp en stor grupp medlemmar.

De första kontoren lär komma i New York och Los Angeles, men förhoppningsvis så letar sig tjänsten så småningom till lilla Stockholm.

Varje rum är utrustat med snabbt Wifi, ett skrivbord att arbeta vid samt en soffa att vila på. En rolig detalj på deras hemsida är att bland sakerna de tipsar om att man kan använda Breather till så står det med båda Yoga och Meditation, jag är tveksam till om det är aktiviteter som deras målgrupp ägnar sig åt.

Kortfattat så ser vi fram emot Breather och hoppas det kommer slå stort. Alla typer av On Demand-tjänster är något vi tror starkt på, och något som blir större för varje dag som går.

Breather

Föregående artikelTa hand om dina Loafers i sommar
Nästa artikelDags att åka till USA? Besök Yosemite Nationalpark
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.