Vill du slippa att ständigt behöva raka eller vaxa dig ???

Om du lider av oönskad hårväxt så har du säkerligen funderat på det här med  hårborttagning med laser, men du kanske är lite osäker på om det är helt rätt för dig? Därför har vi letat reda på 4 tydliga fördelar med laser-hårborttagning. Förhoppningsvis kan de hjälpa dig fatta beslut om en behandling är rätt för dig.

1: Du sparar mängder med tid!

Att dagligen behöva raka sig för att känna sig fräsch och slippa ha grov stubb på ställen där du helt enkelt inte vill ha grov stubb är väldigt tidskrävande. Självklart tar det inte mer än 3-5 minuter per gång att raka sig, men 5 minuter per dag 365 dagar per år är 30 timmar! Har du riktigt grov hårväxt så står du alltså och rakar dig mer än ett dygn per år, tänk vad du hade kunnat göra med den dagen istället?

Tar du bort de där onicea hårstråna med laser så kan du alltså spara in ett dygn per år, man kan nästan se det som en extra skottdag, varje år!

permanent hårborttagning ben

2: Du slipper stubb på oönskade ställen

Även om du rakar dig regelbundet så kommer du inom några timmar, eller högst en dag, ha stubb där du helt enkelt inte vill ha stubb. Sitter dessa hårstrån högt upp på kinderna nära ögonen så blir det ju så klart extra jobbigt så fort stubben börjar synas. Men om du med hjälp av laser tar bort oönskat hår så slipper du detta, eftersom lasern dödar hårsäcken permanent, det blir med andra ord ingen stubb.

laser hårborttagning

3: Din hy kommer tacka dig

Rakning och vaxning sliter väldigt mycket på huden. När du drar rakhyvelns blad mot huden så är det på sätt och vis som att hyvla en ost, fast i mindre skala så klart. Allt detta slitage på din hud slipper du om du en gång för alla tar bort de där hårstråna du ogillar så mycket. Med tiden kommer du märka att din hy mår bättre, känns fräschare och yngre.

4: Du slipper inåtväxta hårstrån

Vi kontaktade Clinic Divine, som jobbat med hårborttagning i många år och har kliniker i både Stockholm och Göteborg, för att höra med dem vad deras kunder nämner för fördelar med hårborttagning med laser. Förutom de uppenbara fördelarna som vi redan skrivit om ovanför så nämnde de detta lilla guldkorn som vi inte alls tänkt på innan.

Vaxning och threading har båda hög risk att orsaka inåtväxta hårstrån, detta eftersom de är relativt våldsamma metoder för att bli av med oönskad hårväxt. Som vi alla vet är inåtväxta hårstrån extremt smärtsamma, fula och långdragna, det kan ju ta en vecka innan rodnaden är borta!
Tar du bort dessa envisa hårstrån med laser istället så slipper du risken för inåtväxta hårstrån helt och hållet.

permanent hårborttagning rygg

Vanliga områden för hårborttagning med laser

Står du regelbundet och tampas med något av de här områdena? Då kan hårborttagning med laser vara en bra idé:

  • Överdriven skäggväxt, t.ex. skägg som växer upp på kinderna
  • Axlarna
  • Ögonbryn som växer ihop
  • Ryggen
  • Öronen

Har du funderat på hårborttagning med laser?

Har du funderat på permanent hårborttagning med laser?

View Results

Loading ... Loading ...

Sammanfattningsvis

Även om permanent laser-hårborttagning innebär en kostnad större än ett paket rakblad så är det en väl värd investering.

Här är 4 tydliga fördelar med hårborttagning med laser istället för rakhyvel, vaxning eller threading:

  1. Du sparar massvis med tid!
  2. Du slipper stubb på oönskade ställen
  3. Du skonar din hy från massvis av slitage
  4. Du slipper inåtväxta hårstrån

Förhoppningsvis kan de här fördelarna hjälpa dig bestämma dig för om hårborttagning med laser är rätt för dig.

Föregående artikel12 Tips För Att Bygga Muskler Effektivt Och Långsiktigt
Nästa artikelPassande Gåvor Till Den Som Fyller 50!
Glad Londonbo med ett stort intresse för hälsa, relationer, träning, och kost. På helgen händer det dock att en drink (eller 10) slinker ner.