Fillers kan hjälpa dig att få tillbaka lyster och fyllighet i ansiktet…

Rynkorna smyger sig på sakta, de flesta drabbas förr eller senare av linjer i ansiktet eller områden där huden sjunkit in. En del rynkor är ärftliga och andra uppstår till följd av rökning och dåligt solskydd.

Om du vill undvika rynkorna som uppstår av solens UVB-strålar så kanske du ska testa kakao som enligt en studie kan ha effekt. Men det finns en säkrare väg att gå, nämligen behandling med fillers.

Fillerbehandlingar är till för att släta ut din hud på ett säkert och effektivt sätt. De är säkra och erbjuds av de kliniker som kan ge mer avancerade ansiktsbehandlingar.

Först och främst, fillers är faktiskt populära

Innan vi går in på fördelarna med fillers så är det värt att poängtera att fillers för män inte är något konstigt och sällsynt, tvärtom så är det faktiskt mer populärt än man tror.

En av anledningarna till att de är så populära är att de på ett snabbt sätt kan reducera ålderstecken i ansiktet, och det handlar inte bara om rynkor. Med fillerbehandlingar så kan man även jämna ut huden på ställen där den sjunkit in, vilket är en vanlig effekt av åldrande. Det går faktiskt även att korrigera läppar som har tunnats ut i takt med åldern.

Ja det finns en hel del positiva aspekter, här nedanför listar vi 5 konkreta fördelar med fillers mot rynkor och andra ålderstecken!

Man ser omedelbart resultat

Med fillers så behöver vi inte vänta dagar, veckor eller månader innan vi ser effekt, det gör vi direkt. Fillern injiceras under huden och det leder till en förändring som syns omedelbart. Du ser i spegeln på kliniken vad som händer. Glöm inte bort före och efter bilder!

Ämnen som är bra för huden

Fillers som ges på svenska hudvårdskliniker innehåller ofta ämnen som kan vara mycket bra för din hud. Ämnet som läggs under huden kommer att fortsätta att vara bra för hudens hälsa under en längre tid. Det gör att du kan se fina resultat långt efter det att behandlingen är avslutad.

Hyaluronsyra och kollagen brukar finnas i fillers. Det här är ämnen som finns naturligt i huden, till exempel i ledbrosk, och som får den att se ung och hälsosam ut. När du får fillerbehandlingar med dessa ämnen så kommer huden att se väl fuktad och fyllig ut.

Resultat som håller länge

Med fillerinjektioner så får du resultat som håller länge. Du kan få en look som håller sig under ett halvår, ibland mer. Det betyder att du inte måste komma till kliniken så ofta för nya behandlingar. I Stockholm, Göteborg och Malmö finns en lång rad kliniker som erbjuder den här typen av behandling.

Inte för mycket

Om du inte är Hollywoodstjärna så vill du antagligen inte att dina skönhetsbehandlingar ska vara alltför synliga. Målet är med största sannolikhet en behandling som ger naturlig skönhet. Det är precis vad du kan få med fillers, de ger jämna och fina resultat. Du kommer inte att se ut som en annan person när behandlingen är klar. Du blir bara en snyggare version av dig själv!

Bättre självförtroende

All är vi fåfänga, så är det bara. Det kan vara rätt så nedslående att se huden åldras och området under ögonen sjunka in, vilket i sin tur kan leda till ett försämrat självförtroende. Man kan känna sig som en skugga av sitt forna jag. Här kan fillers hjälpa dig genom att få huden att se och kännas många år yngre.

Sammanfattningsvis

Fillers för män är inte något som är exklusivt för Hollywood, nej, det är faktiskt vanligare än vad du tror. En av anledningarna är de många fördelarna med fillers, en annan är att det faktiskt inte är speciellt dyrt med tanke på vad man får för effekt och hur länge den håller.

Föregående artikelCalvados Jack Rose – En Frisk Blandning Av Två Sorters Äpple
Nästa artikelGin Buck – Ingefära, Gin Och Citron I En Fantastisk Mix
Glad Londonbo med ett stort intresse för hälsa, relationer, träning, och kost. På helgen händer det dock att en drink (eller 10) slinker ner.