Det finns ingen hemlig kod tyvärr, men det finns saker som ökar dina chanser…

Det här med att ta första kontakten med en vacker kvinna är för många ett stort problem. Vad säger man först? Hur hanterar man ångest och rädsla för avslag? Därför kan det många gånger vara lättare med nätdejting. Det är inte lika mycket press som i verkligheten. Det enda problemet är kanske att man tar första kontakten men blir iggad?!

Så vilken är den bästa öppnaren egentligen? Finns det en hemlig formel för det första meddelandet?! Vi har några tips!

Här nedan hittar du några av de bästa idéerna kring hur man bäst tar första kontakten på dejtingsidor.

få kontakt dejtingsida

Kanske ett ‘hej’?

Det enklaste sättet att ta den första kontakten är att bara skicka ”Hej” eller ”Hej, hur mår du? Trevligt att träffa dig”. Jag vet att detta inte är någon hemlig formel men det beror på andra saker. Du måste ha en fantastisk profil på en dejtingsajt! Du måste fylla din profil med information om dig, en intressant beskrivning (du måste få din match intresserad av dig efter att hon har besökt din profil och läst din beskrivning), och lägga till flera bilder (solobilder, bilder med dina vänner och bilder där du visar dina hobbyer, ditt jobb, din livsstil). Med en fantastisk profil har du större chans att få svar från din match! På sätt och vis blir din profil den första kontakten med din potentiella dejt.

Gåvor och klistermärken

Många dejtingsajter har smarta funktioner, t.ex. så läste jag en recension av Victoria Milan och upptäckte att det finns en presentfunktion där. Och du vet ju vad man säger, kvinnor älskar att få presenter, så varför inte prova med en digital gåva?

”Du är unik”

När du har matchat med en tjej på en dejtingsajt, besök då hennes profil och försök hitta något om henne som du kan använda i ditt första meddelande. Tänk efter lite och gör en grej av det!
Exempel. Hon kanske har blå ögon. Lägg märke till det i det första meddelandet och säg hur det är de vackraste blå ögonen du någonsin sett! Jag vet att det låter dumt men sannolikheten att hon kommer att svara dig om du skriver det istället för att du lagt märke till hennes bröst eller rumpa är enormt mycket större. Hon får många meddelanden om dessa saker varje dag! Var annorlunda!

tips kontakt dejtingsida

Dejtingsajter om sexdejting och hookups

Efter att jag registrerat mig på en dejtingsajt från en sexdejtinglista märkte jag en sak när det kommer till den här typen av dejtingsajter. Om du matchar med någon och båda letar efter ett engångsligg, är själva matchen det första Ja'et, men du kommer behöva ytterligare ett ja innan det blir av, Ja i form av att hon svarar på ditt meddelande. Här är humor alltid ett starkt verktyg, använd humor och var lättsam, det tenderar att funka allra bäst. Lycka till!

Föregående artikelFärg På Skor Till Blå Kostym? – Guide Till Att Matcha Skor Med Kostym
Nästa artikel5 Saker Tjejer Vill Att Killar Ska Göra I Sängen
Namnet är Joel. Dagtid spenderas med studier, arbete, träning och vänner. Nätterna spenderas med fantasier om äventyr.