Kuken kan faktiskt krympa när du tränar hårt…

Det kan låta hemskt, men det är faktiskt sant. Många män upplever att deras penis krymper när de tränar, och det är faktiskt inte inbillning.

Den logiska förklaringen till att snoppen krymper när man tränar är att kroppen tar blod från områden som inte hjälper till med träningen, t.ex. benen om du sitter ned och tränar armar, men också penis, oavsett vad du tränar.

Det är alltså fullt normalt och inte ovanligt på något sätt, det är bara så kroppen funkar när den optimerar sig själv. Kort och gott så är gympenis inte bara en skröna.

Relativt större penis av att träna

Att penis kan krympa av att träna ska så klart inte avskräcka dig från att gå till gymmet, tvärtom, minskningen i storlek är högst temporär, men det finns mängder av sex-relaterade fördelar med att träna.

För det första så kommer du markant större penis (relativt sett) om du går ned i vikt. Väger du 120kg så kommer din penis se några centimer längre ut om du går ned 20kg, fettet kommer inte längre ”bädda in” den lilla rackaren så att säga.

Andra fördelar är att ju mer du tränar desto mer uthållig blir du, rent fysiskt alltså, du kommer kunna köra på längre i högre tempo, vilket enligt alla studier vi någonsin stött på är långt mycket viktigare än storleken på penis.

Sammanfattningsvis om att penis krymper när man tränar

Din penis kan som sagt krympa när du tränar, det är fullt normalt och beror på att kroppen tar blod från kroppsdelar som inte hjälper till i träningen till de som faktiskt gör jobbet, från penis till biceps till exempel.

  • När du tränar behöver musklerna blodKroppen tar blodet från delar som inte ”behöver det just då”, som t.ex. penis, detta kalla gympenis
  • Detta kan göra att din penis ser lite mindre ut, men det är högst tillfälligt
  • Ju hårdare du tränar desto mer kan penis krympa
  • Men kom ihåg, tränar du så blir du mer uthållig, mer attraktiv, mår bättre och din snopp blir relativt större eftersom fettet inte längre döljer den

Men det här ska så klart inte avskräcka dig från att träna, för de sexuella fördelarna med att träna är tusentals gånger större än att penis kan krympa i timme eller så efter träning.

Föregående artikelSvensexa I London – 5 Okomplicerade Och Roliga Aktiviteter
Nästa artikelKan Man Ha Svart Kostym På Bröllop?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.