Ibland vill man ju bara ha en skämskudde i vardagen

Ingen gillar när det blir så där obekvämt pinsamt. Speciellt inte när man egentligen inte har gjort något som borde kännas pinsamt.

Här är 4 vardagliga situationer som av någon anledning blir obekväma situationer.

1: Att gå ut ur en mataffär utan att köpa något

Att gå förbi kassan i en mataffär utan att ha köpt något är otippat obekvämt. De flesta vi pratade med inför den här artikeln var rörande överens om att det här är något de första fortfarande undviker, även långt in i vuxenåren.

2: Pissa i en pissoar

Pissoarskräck är ofantligt vanligt. Av alla män vi frågade ut angående det här ämnet så svarade 37% att de aldrig pissar i en pissoar om de inte måste, de köar hellre än att ställa sig sida vid sida och släpper lös. Något så naturligt, som blir så obekvämt.

3: Gå bakom någon alldeles för länge

Här känner alla män som någon gång gått hem från krogen igen sig. Ibland när man kliver av tunnelbanan eller bussen och börjar traska hemåt så går det någon framför som skall åt samma håll. Än så länge helt rimligt, men efter 4-5 kvarter så känner man sig nästan lite obehaglig. Man börjar känna det som att personen framför tror att man följer efter dem.

Ironiskt nog så väljer en del män i det här läget att ta en annan väg, eller stanna, bara för att bli av med den obekväma känslan. Är man dock en person utan ont uppsåt så gör man snarare den intet ont anande personen framför en tjänst om man fortsätter vara en oplanerad följeslagare. Ironiskt som sagt.

obekväma situationer
Ungefär så här känner man sig…

4: Försöka öppna en dörr åt fel håll / Dra i en dörr där det står ”push”

En odödlig klassiker bland saker som får oss att vilja sjuka igenom golvet. Folk kan väl inte förvänta sig att man skall ha tid att läsa varenda skylt man ser?

Föregående artikeliPhone 6 – Apple höjer ribban ytterligare ett snäpp!
Nästa artikel4 Frågor som kan hjälpa dig hitta ditt Varför
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.