Samband och korrelationer är gravt underskattade. Och samband är egentligen bara en förfinad version av fördomar

Att lyckas och nå dit man vill handlar inte i första hand om tur eller utgångspunkt. Det handlar om att göra rätt saker och att hela tiden försöka.

Tar du en titt på 10st, i klassisk bemärkelse, misslyckade människor, och 10st, i klassisk bemärkelse, lyckade människor så kommer du snabbt se samband och korrelationer, och de stämmer med 99% sannolikhet överens med de vanliga fördomarna om misslyckade människor.

Något du alltid kommer hitta som den starkaste gemensamma nämnaren är brist på drivkraft och engagemang. För att nå dit du vill så behöver du ta 100% ansvar för din egen resa dit. Ingen annan kommer bära dig, ingen kommer göra det tunga jobbet åt dig och ingen kommer planera din resa åt dig.

Här nedan är en infographic på just detta  ämnet. Listat finns 8 saker som framgångsrika människor gör, det står även varför just dessa saker faktiskt fungerar.

Kom ihåg, väldigt mycket att allt som har med personlig utveckling och att särskilja sig från mängden är helt vanligt sunt förnuft.

8 Saker framgångsrika människor gör

8-saker-som-framgångsrika-människor-gör
Framgångsrika människor har ett mål, och de arbetar aktivt för att nå det. Det är den största gemensamma nämnaren.
Föregående artikelPojke lyckas snurra ett helt varv med en gunga! – Allas vår dröm
Nästa artikelSå här gör du för att ta tillvara på dina 15 minutes of fame!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.