10 enkla sätt att få bättre sex och tillfredsställa en kvinna i sängen…

För de flesta män handlar sexuella möten om att nå mållinjen i eufori. Men målet handlar inte bara om att att tillfredsställa dig själv, det handlar också om att ge samma njutning och glädje till din partner. Men alla vet inte om deras partner verkligen är tillfredsställd och nöjd med dem. Så här är 10 tips på hur du kan försäkra dig om att du verkligen tillfredställer din partner på riktigt, och på så sätt få bättre sex.

1: Glöm inte förspelet

Att bara gå rakt på sak funkar inte med en kvinna som inte ens är lite upphetsad. Till skillnad från män, får kvinnor inte tunnelseende under sex. Så, även om du är exalterad, och hon också, så är det viktigt att sakta ner och inkludera lite förspel för att bygga förväntan, något som utan tvekan kommer leda till bättre sex.

Förspel kan också bygga upp den sexuella spänningen och stämning för att öka chanserna att uppnå extatisk njutning. Precis som vi fått lära oss att inte äta efterrätten först, är G-punkten och klitoris tänkta att vara din slutdestination. Så börja med lite sensuellt förspel för att värma upp och göra henne redo för det stora O:t.

2: Utforska dig själv med en penispump

Ju mer du utforskar dina maskulina krafter , desto mer kontroll får du över dem. Du kan använda en säker och bekväm penispump som är designad för manlig förstärkning. Den använder en njutbar och kraftfull kombination av luft och vatten för att ge dig den där välbehövliga boosten mellan lakanen.

bättre samlag med partner

3: Förstå den kvinnliga anatomin

Den kvinnliga kroppen är mer komplex än mäns kroppar. Så till skillnad från män, som alltid redo från första signal, brukar inte kvinnor vara beredda att sätta igång med en gång. Kvinnor tenderar också att bli mer stimulerade av beröring än av bara synen. Så du behöver förstå att förspel är väldigt viktigt för kvinnor, något som oftast leder till bättre sex, eftersom du då lyckas få kvinnan betydligt mer upphetsad.

Men, återigen, det som verkligen tänder dig kanske inte funkar på henne. Vissa kvinnor föredrar en mjuk och varsam beröring medan andra älskar hårdare tag och passionerade rörelser. Vissa älskar långsamma och rytmiska rörelser och andra är galna i hastiga och snabba rörelser.

Olika kvinnor upphetsas av olika saker. Och även om många är överens om att storleken spelar roll för tillfredsställelsen så kan även en välhängd man misslyckas med att tillfredsställa en kvinna. Naturen har placerat de känsliga nervändarna som ger kvinnor orgasm på utsidan av kroppen så alla män, oavsett penisstorlek, kommer åt dem och kan behaga en kvinna bortom hennes förväntningar.

4: Låt henne ta ledningen

Varför ska det alltid vara män som har kontrollen i sovrummet? Låt istället henne styra om hon vill det. Det kanske till och med får dig att inse att det kan vara ganska skönt att vara den passiva, mottagande parten ibland. Vem vet, det kanske är allt du vill efter den upplevelsen.

Så nästa gång ni ligger i sängen kan du låta henne ta initiativ och tillåt henne att ta kontrollen. Du kan komma att bli överraskad över hur upphetsade ni båda blir av att hon får bestämma.

ha bra samlag

5: Ta in lite leksaker för att höja njutningen

Om du ännu inte utforskat vuxenleksaker, så kommer du att bli överraskad av det enorma och varierande utbudet! Från pirrande glidmedel till vibrerande rabbitstavar och pulserande penisringar, utbudet är verkligen imponerande och oavsett vad du letar efter så hittar du det enkelt online och får det hemskickat med diskret leverans.

Ni kan shoppa tillsammans och se vad ni skulle vilja använda på varandra. Leksaker piggar upp sexlivet höjer förväntningarna och leder ofta till ett bättre sex. Så utforska nya verktyg under era intima stunder och upplev nya sensationer som kan upphetsa er båda.

6: Ge henne mer av det hon vill ha

Om du har varit i ett längre förhållande med din partner så borde du redan ha ett hum om vad hon gillar i sängen. Och om du inte har det, så skadar det inte att ta reda på. Om hon går igång på en sensuell massage, så ge henne det. Om hon blir upphetsad av oralsex så gå villigt ner på henne. Är det en särskild leksak som får henne i extas? Använd den då!

7: Släng rutinen åt sidan och prova något nytt!

Ni behöver inte hålla er till samma gamla rutiner och tekniker varje gång. För mycket av det invanda kan kännas alldagligt och tråkigt efter ett tag. Så förnya sexet och krydda upp det lite. Det finns jättemycket inspiration att hämta på internet.

Nya ställningar, nya rörelser, nya leksaker eller nya trick kommer att intensifiera både lusten och välbehaget allt eftersom ni utforskar det outforskade. Kvinnor älskar när deras partner provar nya saker i sängen eller lär sig en ny teknik för att stimulera henne. Ni behöver inte alltid vara intima på samma plats eller vid samma tidpunkt. Överraska henne med något oväntat och ta henne till nya höjder.

få bra sex med partner

8: Utforska världen utanför sovrummet

Du måste inte hålla fantasierna i sovrummet. Det kan vara väldigt spännande att flytta de sensuella lekarna till andra rum i hemmet. Överraska henne med att ta initiativ till förspel i köket. Smit in i duschen när hon duschar och som minst anar det. Eventuellt hamnar ni i sovrummet ändå till slut efter att ni lekt lite på nya platser.

Du kan ta spänningen och upphetsningen till ännu högre nivåer genom att lämna hemmet och ta in på ett lyxigt hotellrum. Ta en roadtrip över helgen och återuppliva passionen i er relation.

9: Sätt ihop en verktygslåda för att göra det mesta av era intima stunder

Några fiffiga grejer och du har allt du behöver för att tillfredsställa henne bortom hennes förväntningar! Beroende på vad hon gillar kan “verktygslådan” innehålla ett naturligt, pirrande glidmedel, en vibrerande leksak för lite extra kul och kanske en stimulerande underlivsgel som är framtagen för att öka både upphetsningen och känsligheten. Ha dessa grejer lättåtkomliga och du är alltid redo att tillfredsställa alla hennes behov.

10: Prova en stimulerande ställning

De flesta kvinnor kommer inte under penetrerande sex. Men det betyder inte att de inte njuter av det, så när ni har penetrerande sex kan du prova att också använda händerna för att öka njutningen för henne. Om du är ovanpå kan du sträcka dig ner och stimulera de rätta ställena!

För att nå bättre kan du prova att vinkla dig själv lite på sidan och stödja dig mot ena armen. Stimulera hennes klitoris vid varje stöt och upplev ett exploderande avslut, för er båda samtidigt. Denna ändring räcker för göra upplevelsen verkligt minnesvärd för henne.

Det finns flera faktorer som kan påverka hur intensiv en kvinnas lust och libido är. Kommunikation kan hjälpa dig att förstå hennes behov och önskemål bättre. Det är nyckeln till att garantera tillfredsställelse och njutning under heta, sensuella möten. Kärlek och förspel kan också öka det sexuella välbefinnandet hos kvinnor. Så om du vill bli en rockstjärna i sängen och behaga henne varje gång, fråga henne då vad du kan göra för att få henne att njuta mer. Spendera tid på hennes kropp, gör mer av sakerna hon gillar och få henne att stöna av välbehag.

sexleksaker få bättre sex

Använder du/ni ofta sexleksaker?

Hur ofta använder du/ni sexleksaker?

View Results

Loading ... Loading ...

Sammanfattningsvis om att ha bättre sex

För att få bättre sex krävs så klart någon form av förändring, annars kan det ju unte bli bättre än det redan är. Men det behöver inte vara revolutionerande saker. Ibland räcker det med små förändringar för att få stor effekt. Prova någon, eller alla dessa 10 tips för bättre sex:

  1. Satsa mer på förspelet.
  2. Utforska dig själv, du kanske upptäcker något nytt som både du och din partner gillar.
  3. Lär dig mer om den kvinnliga anatomin.
  4. Låt henne ta ledningen.
  5. Ta in leksaker i sovrummet.
  6. Ge henne mer av det hon vill ha.
  7. Släng rutinerna och prova något nytt!
  8. Ha sensuella erfarenheter utanför sovrummet.
  9. Sätt ihop en liten verktygslåda med saker du vet höjer sexet.
  10. Prova en ställning där du kan stimulera henne både med händerna och genom penetration samtidigt.

Lycka till!

Föregående artikel10 Tips För Ungdomlig Hud, Pigga Ben Och Mjuka Leder
Nästa artikelDaniel Craigs James Bond – En Stilikon Att Efterlikna
Namnet är Joel. Dagtid spenderas med studier, arbete, träning och vänner. Nätterna spenderas med fantasier om äventyr.