Föda barn vs En spark i pungen – Vad gör ondast?

4435
spark-i-pungen-vs-föda-barn
spark-i-pungen-vs-föda-barn

Gratis Nyhetsbrev!

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du det bästa från veckan som gått, rätt i din inkorg varje fredag!

Kvinnor föder barn och män lever med den ständiga risken att få en spark på pungen. Vem är det mest synd om?

Allt för ofta får man höra att vi män inte vet något om smärta, och att vi aldrig kommer kunna veta hur det är att föda barn. Det senare må stämma, men att få ett slag i pungen får de flesta män att bli helt utslagna ett bra tag. Så vad gör egentligen mest ont? Föda barn, eller en spark i pungen? AsapScience har tack och lov gjort en pedagogisk film på ämnet.

Personligen tycker jag att man enkelt kan summera det på följande vis: En Kvinna tycker ofta det skulle vara trevligt med fler barn, men en man ber sällan om ytterligare en spark i pungen.

Föda barn vs En spark i pungen!

  • Nico Lantz

    Klart att smärta inte kan mätas då den är individuell. Dock så är ett barnafödande ofta en blandning av smärta, eufori och slutligen lycka. Då är det svårt att mäta hur ”ont” det gör. Speciellt då många kvinnor dessutom kör både lustgas och epidural. När det kommer till en pungspark så är det sällan eller aldrig något en man är förberedd på, varav smärtan kommer kännas kraftigare. Så ser man till de aspekterna så vinner ”a kick in the balls” varje gång.