Är du bekväm med att vara obekväm så kan du komma billigt undan…

Resande är ett sätt att vidga sina vyer och bli den bästa person man kan vara. Att man både förändras och förädlas av resande är en självklarhet. Här är några tips för dig som vill få så mycket resande som möjligt för pengarna.

Många är numera på jakt efter billiga flygresor i Europa. Det är knappast överraskande då många i vår generation verkligen vill maxa variationen i vardagen och få ut så mycket som möjligt att reseupplevelsen, till exempel genom att göra många korta resor för att på så sätt se fler delar av världen, till skillnad från våra föräldrars generation som hellre brände iväg till Kanarieöarna två veckor varje år. Just därför väljer många prisvärda flygresor där fokus ligger på att uppleva destinationen, inte resan i sig.

Här är några smarta sätt för dig som vill få så mycket resande som möjligt för pengarna.

1: Glöm inte helheten

Vi letar alla efter ett billigt flyg för att spara lite pengar. Men hur vet vi om flyget är riktigt billigt? Det är viktigt att titta på biljettpriset, skatter och tillägg samt den totala kostnaden för din resa. Annars blir det lätt att vad som framstår som billigt visar sig vara dyrt. Kom ihåg att det inte bara är i Sällskapsresan som bränsletillägg kan komma på tal.

resa med billigt flyg

2: Räds inte mellanlandningen

För många så har mellanlandningen kommit att bli en äkta noja. Men om man är villig att riskera att spendera lite slötid på diverse flygplatser kan man spara många kronor på att välja flyg som har fler mellanlandningar än annars. Se det som en del av upplevelsen. Vissa anser att man inte är berest förrän man verkligen är bekväm på alla sorts hållplatser, oavsett tillgång på lounge.

Är du villig att mellanlanda och vill maxa värdet så bör du kolla så att du mellanlandar på ett central flygplats, och att du är där i minst 6-7 timmar, då hinner du nämligen ta dig ut, äta lunch och uppleva en bonusdestination.

3: Var flexibel med destinationen

Även om vi alla har våra egna idéer om vad som är en ideal destination är det lätt att fastna i gamla mönster och onödiga vanor. Var lite mer spontan och flexibel när det gäller destination. På så sätt kan du i många fall få en billigare resa som ger mer pengar över till att faktiskt vara på plats. Ett öva sig i att vara med dynamisk i sitt resande är även ett sätt att finslipa sin egen person.

tips för prisvart flyg

4: Släpp idéer om tid

Försök att inte fastna i tankar om vilken tid som är bäst för att resa. Ta kontroll över situationen genom att acceptera att frihet ibland handlar om att anpassa sig till situationen. Att kliva upp på obekväm tid kan ofta ge mer tid över till annat, och även skapa rätt förutsättningar för att ett mer prisvärt flyg faktiskt ska vara tillgängligt.

Föregående artikelHur Bär Man Upp Färgglada Kläder På Ett Snyggt Sätt?
Nästa artikelVarför Bitcoin Har Överlevt I Över 10 År?
Namnet är Joel. Dagtid spenderas med studier, arbete, träning och vänner. Nätterna spenderas med fantasier om äventyr.