Som en fantastisk innovation på taximarknaden i Sverige har Uber tagit oss på Obsid med storm. Nu blir Uber ännu mer tillgänglig, tack vare sänkta priser

Idag (2013-11-21) lanserar Uber som nya prislista. Det är sänkta kilometerpriser och sänkta minutpriser. Bas- och Avbeställningspriser är desamma.

I samband med detta så lanserar de även Uber Lux för vanliga kunder. Uber Lux är för de som verkligen vill försäkra sig om att få en bil av högsta klass, beställer du en Uber Lux så blir du hämtad av en Mercedes S-Klass, Audi A8 eller BMW 7 Serie.

ubers-priser-sänkta-priser
Uber sänker sina kilometer- och minutpriser.

Uber lanserades i Februari i år och finns just nu i Stockholm.
Syftet med tjänsten är att erbjuda vardagslyx i form av komfortabla taxiresor i fina bilar som körs av trevlig personal. Som grädde på moset så betalar du heller ingenting i bilen, allt dras direkt från ditt kort, vilket gör att du varken kan eller behöver fundera på om och i så fall hur mycket du skall dricksa.

Om du inte provat Uber än så se till att ta del av någon av dina vänners Erbjudandekoder för att både du och din vän skall få 70 Uberkrediter.

uber-kampanj-krediter
Se till att du använder dig av en erbjudandekod när du registrerar dig för Uber
Föregående artikelGoogle Play Music finns nu för iOS
Nästa artikelVärldens svåraste armhävning! – Klarar du detta?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.