GTA Online verkar bli något ut över det vanliga

Årets utan tvekan största spelhändelse är alldeles runt hörnet. Den 17e September släpps GTA V, och baserat på deras senaste trailer så kommer det att förändra sättet vi ser på ”Open world sandbox games”, som genren heter.

Tidigare i somras skrev vi om att Rockstar släppt en trailer för GTA V's Offline-läge, och nu kommer den efterlängtade trailern för GTA V's Multiplayer-läge.

Multiplayer-läget verkar kunna skaka om spelvärlden ordentligt, om de lyckas levererar vad vi just såg i multiplayer-trailern. Något vi definitivt hoppas på. Se klippet och njut.

Tyvärr har dock Rockstar valt att öppna upp multiplayer-läget först 2 veckor efter den initiala releasen. Detta för att alla skall kunna uppleva singleplayer-läget i lugn och ro, utan tanke på att ens vänner gör framsteg i multiplayer och går om en.
Men den 1a Oktober så drar det igång.

Multiplayer trailer för GTA V

Föregående artikel5 råd för att framstå mer professionell på jobbet
Nästa artikelEn resa genom Georgien – Ett timelapse
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.