Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Maximera både julkänslan, burgar-känslan och rojalistkänslan…

Burger King har alltid gillat att kommunicera med den där berömda ’glimten i ögat’, och den här julen gör de inga undantag.

För 5 år sedan så hamnade Prins Carl Philip i blåsväder då han anklagades för plagiat när han släppte eldskärmen ”Slottet brinner”. Anklagelserna var att det inte alls var prinsen som designat eldskärmen, utan formgivaren Eric Ericsson.
Det hela klarades så klart upp och förklaringen var att eldskärmen tagits fram av en ”formgivar-grupp” där både prinsen och Ericsson fanns med.

Men faktumet att allt klarades upp hindrar inte Burger King från att, med glimten i ögat, retas lite med prinsen.

Burger Kings julkänga mot prinsen

För att kombinera burgar-känsla med maximal julkänsla (och säkerhet så klart) så har Burger King i år tagit fram en alldeles egen eldskärm. Den här eldskärmen är designad som en Burger King-restaurang i siluett, så när elden bakom brinner för fullt så blir det en jäkligt cool effekt, och en tydlig julkänga till prinsen.

Du kan se deras kampanjfilm för eldskärmen här nedanför. Det bästa är också att det inte bara är en eldskärm de gjort en film om, utan du kan faktiskt köpa skärmen, för en förhållandevis billig peng också. Känner du någon som har en eldstad och som gillar hamburgare, ja då är det bara att gå in på burgerking.se och langa fram 995kr, så har du årets skönaste julklapp säkrad!

Slottet brinner

Här nedanför ser du en bild på ”Slottet brinner”. Likheten mellan de två är så klart helt medveten från Burger Kings sida.

eldskärm slottet brinner carl philip

Vad tycker du? Fyndigt eller förräderi? 😉 .

 

*Detta inlägg är reklam i samarbete med Burger King*