I natt, kl 00:00 slog Webbhallen upp portarna på Sveavägen och de första exemplaren av GTA V såldes

2008 släpptes GTA IV (4) och nu är äntligen uppföljaren här.
De senaste dagarna har det byggts upp en enorm hype, inte bara inför själva spelet, utan även inför recensionerna som skulle släppas bara några timmar innan. Rock Star har jobbat hårt för att hålla hypen uppe de senaste månaderna och gjort allt vad de kunnat för att undvika att något skall ha läckt ut. Ett ganska imponerande arbete om man följt deras Twitter och andra sociala kanaler där de flera gånger om dagen postat bilder, information och foton på reklamkampanjer världen över.

Vill du hänga med i de oundvikliga diskussionerna som lär uppstå denna vecka så rekommenderar vi att du tar del av lite kulturhistoria och spelar några timmar.

Vi kommer att posta en sammanfattning av de störtas recensionerna här inom kort, så du slipper läsa långdragna och högtravande recensioner av spelrecensenter som försöker mjölka antal tecken i sin artikel.

GTA 5
GTA 5
Föregående artikelDen Ryska Ninjapolisen – Det här är 100% episkt!
Nästa artikelBrun kostym – Dagens inspiration
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.