Läsk, tandkräm och öl…

Du som Svensk tittade troligtvis inte på på Super Bowl den 4e Februari, faktum är att endast 11% av våra läsare svarade att de planerade att kolla på spektaklet när vi gjorde en undersökning på Instagram.

Men oavsett om du såg Super Bowl eller inte så vet du mycket väl att alla stora företag tävlar med varandra i att visa upp den smartaste, roligaste och mest ”on point” reklamen under Super Bowls många pauser. De flesta misslyckas imponera och några lyckas till och med göra oss irriterade. Men några lyckas faktiskt, och dem har vi samlat här!

Här nedanför är de 3 bästa reklamfilmerna från Super Bowl 2019!

1: Pepsi – More than OK!

Hur många gånger har man inte hört frasen: ”är det ok med pepsi?”, I Sverige är vi kanske inte så känsla för om vi erbjuds en cola eller en pepsi, det är lite sak samma. Men vi har ändå hört frasen så oerhört många gånger, och det är ju kul att Pepsi gör något av den, istället för att blunda för att de inte alltid är top of mind när folk beställer en läsk med cola-smak.

2: Colgate – Close Talker

Colgates reklam driver med ett fenomen vi alla träffar på regelbundet, och som vi alla hatar lika mycket: folk som står 1 millimeter ifrån ditt ansikte när de pratar. Jäklar vad jobbigt det är!

3: Stella Artois – ”Change Up The Usual”

I Stellas reklamfilm ser vi välkända karaktärer vars dryckes-preferenser är lika välkända som dem själva. Men de dricker inte ”the usual” utan självklart dricker de en Stella istället. Lite fyndigt, lite kul och skönt enkelt.

Sämsta: SimpliSafe – ”The Neighbors”

Ett säkerhetsföretag som försöker sälja säkerhetsutrustning med rädsla som enda argument, ja du förstår ju hur platt det blir.

Sugen på att betta på Superbowl nästa år?

Gillar du hypen och spektaklet som är Superbowl, och känner för att satsa lite pengar för att ytterligare höja spänningen så rekommenderar vi att du gör det via en etablerad och seriös aktör, som till exempel Unibet, kolla in deras NFL-guide innan du börjar, så att du har så bra chans som möjligt att vinna lite pengar samtidigt som du njuter av lite buffalo wings, några burgare och ljus och härlig amerikansk öl!

Föregående artikelThe Norman Mule – En Fransk Variant Av Den Ryska Klassikern
Nästa artikelVodka Gibson – Martinins Lökiga, Men Goda, Lillebror
Glad Londonbo med ett stort intresse för hälsa, relationer, träning, och kost. På helgen händer det dock att en drink (eller 10) slinker ner.