Glamourmodeller är inte ensamma om att behöva lite skönhetsingrepp i Photoshop, inte heller Rolexklockor duger som de är

Att människokroppar Photoshoppas abnormt mycket vet vi, vi har sett det hundratals gånger och ser det dagligen. Men en klocka, ett livlöst föremål som dessutom skapats av människor för att vara just perfekt, det kan väl inte behöva Photoshoppas?
Man skulle kunna tro att en Rolex gör sig bra på bild, ett föremål som designats till perfektion (och har en prislapp därefter) men (*Spoilers*) nej, inte tillräckligt.

Här är en video som visar hur extremt mycket Photoshoppande som ligger bakom en bild på en Rolexklocka iför en tidningsannons.
Helt sanslöst.

Ute efter en ny klocka?

Är du ute efter en ny snygg klocka som matchar din stil och din garderob? Kolla då in Klockia eller Daniel Wellington. Där hittar du mängder av snygga klockor som bör passa, oavsett din budget.

Föregående artikelDet är upp till dig vem du vill vara – Inspirerande indianhövding
Nästa artikelVem uppfann Periodiska Systemet? – En oerhört smart ryss är rätt svar
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.