Vi vet alla att det är viktigt att vara positiv och omtänksam…

…Men det är inte alltid vi reflekterar över det faktum att du aldrig någonsin kommer att komma ur en negativ tillvaro om du inte först blir positiv själv. Men varför är det så? Den här indianhövdingen förklarar det hela på ett mycket bra sätt

Du kan själv välja hur du skall se på världen, och hur världens skall se på dig.
Väljer du att vara kritisk, fördomsfull och negativ så kommer ditt liv att fyllas av den typen av människor, vilket i sin tur kommer leda till den typen av situationer.

Men tar du ansvar för din egen tillvaro och försöker se saker på ett positivt sätt och kämpa för att skapa en bra atmosfär kring dig och dina nära, då kommer du också att omges av omtänksamma och positiva människor, vilket i sin tur leder till en trygg och givande tillvaro.

Här nedan är en av de mest målande förklaringarna jag någonsin sett, på varför det är viktigt med rätt synsätt och attityd.

Inspirerande indianhövding levererar visdom

inspirerande-citat
Uppmuntra inte fel del av dig själv.
Föregående artikelKan blommor tänka? – På sätt och vis så har de ett medvetande
Nästa artikelTydligen behöver även Rolexklockor en timmes photoshop
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.