Vi har sagt det förut, och vi säger det igen, använd accessoarer!

Vi har tidigare skrivit om armband, den fantastiska accessoaren som kan göra så mycket för en outfit, men med så lite ansträngning. Det finns en hel del olika typer av material och alla har sin charm, även om läderarmband är universellt uppskattade. Den här gången tänkte vi ge lite kärlek till de lite bortglömda stenarmbanden!

Svenska Sten

Sten står för ett gediget hantverk och jobbar uteslutande med högkvalitativa material. De jobbar för att ligga i framkant när det gäller Svenskt herrmode och har än så länge lyckats bra. Vill man ha ytterligare en anledning att gilla dem så kan man nämna att de endast jobbar med naturligt färgade stenar, ingen miljöförstöring med farliga kemikalier alltså. Kortfattat så är allt helt makalöst fantastiskt, men det är i grund och botten sekundärt. Det primära är hur stenarmbanden känns och ser ut!

Tiger Eye Stenarmband

Stenarmband för män brunt
Riktigt skön och djup färg i de bruna beadsen

En härligt djup och brun färg, perfekt i kombination med en klocka i brunt läder och en marinblå kostym!

Lava Stenarmband

Stenarmband för män svart
De svarta stenarna är nästa lite pimpstens-liknande i formen, en riktigt snygg detalj

Ett av Stens mest intressant stenarmband. Lava har en intressant struktur vilket gör det helt unikt från de andra armbanden. Riktigt snyggt om du vill dressa ned en outfit, eller bara ihop med en t-shirt och ett par jeans.

Dumortierite Stenarmband

Stenarmband för män blått
Min personliga favorit, djupt blå beads med silverdetaljer, fantastiskt!

Min absoluta favorit, den djupt blå färgen och den glansiga utan är obehagligt snyggt. Matcha det här med en monokrom outfit och en klocka i rostfritt stål för en vinnande outfit.

Så bär du stenarmband bäst

Som alltid så gäller de tidlösa visdomsorden:

”Mode är vad du köper, stil är vad du gör med det”

Det handlar alltid om att bygga en sjyst outfit, man kan inte bara slänga på sig ett stenarmband och känna sig snygg. Tyvärr funkar det inte så. Här är lite tips kring hur du bär upp ett stenarmband på bästa sätt.

  • Matcha med andra material, t.e.x läderarmband och en skön klocka
  • Kom ihåg att färgmatcha! Det är alltid snyggast. Ett blått armband är perfekt till en brun läderklocka eller en blå skjorta med orange-blått skärp
  • Blanda inte olika metaller i onödan. Det är inte bara färgen på kläderna och skorna som är viktiga att matcha, utan även färgen på de metaller du bär.
Föregående artikelHur påverkar alkohol kroppen? – Så färdas en snaps genom din kropp
Nästa artikel19 Riktigt smidiga kortkommandon!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.