Armbandet är en fantastisk accessoar, det är ett enkelt sätt att göra en outfit unik och genomtänkt

En välsorterad garderob kan inte bara innehålla sjysta kostymer, dyra skor och bra skjortor, för att en garderob skall få kalla sig välsorterad så behöver du ett antal snygga accessoarer. Det är här armbandet kommer in i bilden.

Vi skrev nyligen en artikel om just armband och hur det är en klockren accessoar för alla Män som vill krydda sin outfit lite. En riktigt fin klocka kan kosta några tusen, och har man en tight budget så är det troligtvis inte prioriterat, men ett par snygga herrarmband kan du hitta för någon hundralapp, och de kan göra minst lika mycket för din outfit som en snygg klocka.

Det Amerikanska märket Kiel James Patrick gör otroligt snygga herrarmband, de har ett öga för detaljer som många andra märken totalt saknar, utan att de är dyrare än t.ex. Skultuna eller andra ”klassiska accessoar-märken”. Svenska SirJames.se är faktiskt den enda Svenska site som tagit sitt förnuft till fånga och säljer dessa armband, där hittar du alla klassiker. Vissa av deras armband går dock bara att hitta på deras Amerikanska site, men då blir det till att betala internationell frakt.

Snygga herrarmband från US of A!

1: The American Legacy

snygga herrarmband med ankare
Blått och rött i marint tema, riktigt snyggt!

Rött, vitt och blått, blir det mer marint? Ja, om man slänger in ett ankare också! Kortfattat ett fantastiskt armband som visar på Kiel James Patricks öga för detaljer.

2: Doctor Jones

läder armband med ankare
Brunt läderarmband med ett snyggt ankare i mässing

Utan tvekan en personlig favorit. Härligt brunt läder med ett ankar-spänne i mässing, klockrent. Armbandet tillhör Quartermaster-serien och finns i svart, brunt och mörkbrunt.

3: Black Pearl

snygga herrarmband med ankare svart
Stilrent svart med guld. Ankaret gör det bara ännu bättre

Föredrar du tyg framför läder så behöver du inte leta längre. Ett stilrent svart tygarmband med Kiel James Patricks karakteristiska mässingsankare som spänne. Armbandet tillhör Lanyard Hitch-serien och finns i marinblått, vitt, svart och flätat vitt och blått.

Föregående artikelHouse of Cards – Summering av säsong 1
Nästa artikelBli av med Stress – 5 saker du kan göra för att Stressa ned
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.