Oavsett höst eller vår så är quiltade jackor ett snyggt och tidlöst plagg!

Både när sommaren tar slut och våren börjar så är det dags att ta fram den mellanvarma jackan. I kategorin vår-/höstjackor har den quiltade jackan varit omåttligt populär de senaste 4 åren, och inget pekar på att det kommer vara annorlunda i år.
En välsorterad garderob bör innehålla en Quiltad jacka. Den är användbar, snygg och tidlös, det är ett plagg du kommer uppskatta under många år.

Här är 3 riktigt snygga Quiltade jackor, som vanligt i 3 olika nivåer, för att passa alla plånböcker och preferenser.

1: Boomerang Troppan Qulited Jacket

boomerang-quiltad-jacka-svart-bla
Snyggt med en lite grövre variant av den quiltade jackan. Här i en svart-blå färg

En lite annorlunda Quiltad jacka från svenska Boomerang. En snygg detalj på högra axeln och lite tjockare i modellen, vill du slippa se ut som alla andra så är det här ett riktigt bra alternativ till den klassiska Barbourjackan.

2: Barbour – Heritage Liddesdale

varjacka-2014-quiltad-barbour-svart-heritage-liddesdale
Den mest klassiska av alla Quiltade jackor, Heritage Liddesdale från Barbour

Barbours ikoniska Liddesdale-jacka, den mest klassiska av alla Quiltade jackor. Har du inte haft en Quiltad jacka tidigare så är det definitivt den här du skall satsa på.

3: Marinblå Quiltad Jacka från HM

marinbla-quiltad-jacka-varjacka-2014
Klassisk Quiltad jacka i marinblått, prisvärt och snyggt från HM

HM levererar ett klockrent alternativ till de klassiska Quiltade jackorna från Barbour, lite smalare modell i snygg marinblå färg. Känner du inte för att lägga 1500-2000kr på en vår-/höstjacka i år så är det här utan tvekan det bästa alternativet.

Föregående artikel”The Business” GTA Online uppdateras med lite snygga kostymer och gula bilar
Nästa artikelBevisat: Mörk Choklad är nyttigt!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.