Polotröjan gör comeback, och det kan faktiskt bli riktigt snyggt!

Polotröjan har i många år varit ”nördens go-to-plagg”, det är dock inte helt sant längre. Självklart kan man se ut som en nörd i polotröja, och självklart kommer vi se nördar som struttar runt i polotröja, men det kvävande plagget är faktiskt inne igen.

Polotröjan har kanske lite oförtjänt dåligt rykte, plagget i sig kan vara riktigt bekvämt och om man komponerar en riktigt bra outfit så kan det faktiskt bli svinsnyggt!

För enkelhetens skulle så har vi letat fram 3st snygga polotröjor i lite olika prisklasser, precis som vanligt. De här polotröjorna är perfekta för kyligare dagar.

Boomerang

polotröja 2014
En klassisk vit stickad polotröja

Klassisk enkelt vit stickat polotröja från Svenska Boomerang. Något tjockare än den klassiska polon från 70-talet, men rejält mycket snyggare.

GANT Rugger

polotröja för män 2014
Riktigt grovt och snyggt

En mörk stickad polo från GANT Rugger. Härligt grov, perfekt kombinerad med kostymbyxor, dressade boots och en snygg klocka.

Ruffle & Bow

polotröja för män 2014 vit
Vitt, enkelt och prisvärt

Enkelt, prisvärt och snyggt från Ruffle & Bow. En vit stickad polo helt enkelt. Perfekt för dig som hellre lägger pengarna på en bra whisky.

Hur skall man bära polotröja?

När man ser en polotröja så är den första tanken oftast: ”Hur skall jag kunna bära den där utan att se ut som en nörd?”. En rimlig tanke. Just därför tänkte vi att det kan vara passande med lite inspiration på slutet.

Här är två exempel på hur du snyggt och enkelt bär upp en polotröja.

polotröja herr dressat
Lite inspiration på hur du kan använda polotröjan för att få till en dressad stil
Föregående artikelDu Behöver Lära Dig knyta skorna rätt! På Riktigt…
Nästa artikelVem är mest populär i Game Of Thrones? En massiv jämförelse!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.