En för bakisbrunchen med polarna, och en för den med svärmor

Nu är det visserligen inte riktigt så som på film att man måste hålla på och och ställa sig in inför sin svärmor, men det är ju ändå en skön gammal klyscha, så vi kör på den ändå.

Här är 2 outfits för söndagsbrunchen som vi tagit fram tillsammans med Outfitterys stilkonsulter. En som passar perfekt för bakisbrunchen med polarna och en som är så där härligt dressad men ändå ödmjuk, perfekt för brunchen med svärföräldrarna (svärmor specifikt då som sagt).

Bakisbrunchen

Vad säger bakisbrunch mer än ett par converse och en hoodie? Inget vad jag vet (förutom ett berg med bacon och pannkakor).
Tanken med outfiten är att den skall vara avslappnad och stilren samtidigt som den är praktisk, du vet ju själv hur man pendlar mellan att svettas och att frysa när kroppen försöker återhämta sig efter en fest. Så en t-shirt för de varma känslorna och en hoodie när frossan kommer, perfekt.

Är det någon av årets kallare månader så går det självklart precis lika bra att byta ut shortsen mot ett par ljusa chinos för att få samma effekt.

outfit för brunch

Svärmorsbrunchen

Sitter du mitt emot svärmor på brunchen så är det A-game som gäller. En skjorta och ett par båtskor ger det perfekt dressade men ödmjuka intrycket som du så gärna vill inge. Att du helgen innan satt på en bakisbrunch med polarna och skrävlade om hur många fireball-shots du drack behöver inte hon veta. Win.

dressad outfit för brunchSugen på fler outfits?

Gillar du idén med färdigkomponerade outfits där någon annan gör jobbet åt dig? Då kan det vara läge att kolla in Outfittery, hela deras koncept är att du skall slippa gå och handla och slippa välja kläder, deras stylister sköter allt det där åt dig.

Till Outfittery!

Föregående artikelRenault Kadjar, För Dig Som Gillar Extremsport – *Sponsrad Video*
Nästa artikelVarför Är Jag Så Misslyckad?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.