Osäker på vad du skall ha på dig när du går på bröllop?

Tillsammans med Outfitterys stilkonsulter har vi tagit fram 2 alldeles förträffliga outfits till bröllop. En som passar de tillställningar med klädkod kavaj, och en när det står ”Klädkod: Kostym” på menyn.

Båda outfitsen har en modern touch men en klassisk bas. Så de bör passa alla typer av personer och alla typer av tillställningar med ovanstående klädkoder.

Outfit 1 – Klädkod Kavaj

outfit till bröllop 1

Marinblå chinos och vit skjorta, alla outfits som har det som bas är garanterade succé . Toppar man sedan av det med bruna detaljer något grått (både kavaj och slips i det här fallet) så är det raka vägen in i hall of fame.

Den här outfiten ger dig en välklädd och medveten look, perfekt när det står ”Klädkod: Kavaj” på inbjudningskortet.

Outfit 2 – Klädkod Kostym

Outfit Till Bröllop 2

Den andra outfiten till bröllop vi tar med är en som är komponerad för att passa klädkod kostym, men samtidigt vara modern och modemedveten.

En lågmäld svart smoking med en fluga i en naturnära sten-grå och en scarf som toppar av det hela för en lite mer avslappnad känsla. Självklart svart skärpt med silverspänne och den alltid lika gångbara vita skjortan.

Fler outfits som dessa?

Vill du se fler välkomponerade outfits så hittar du alla våra här.

Är du intresserad av att se vad Outfittery kan göra för dig så är det bara att klicka på knappen här nedanför.

Till Outfittery!

Föregående artikelApple Watch-Recension – Din Alldeles Egna Sekreterare
Nästa artikelGANT – 66 År Av Ivy League Minnen – *Sponsrad Video*
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.