Underskatta inte ett läderarmband…

Läderarmband med metallspännen är en fantastisk accessoar. De passar till alla typer av kläder och kan verkligen göra en outfit mer personlig.

Så bär du dem casual

Kör du en avslappnad outfit så är kraven så klart rätt låga. Här passar ett läderarmband alldeles perfekt hur du än vill bära upp det. Men tänk på att alltid matcha allt läder/skinn du bär, t.ex. så vill du undvika ett svart armband om ditt skärp eller dina skor är bruna.

Så bär du dem till en dressad outfit

Ska du på en mer proper tillställning, eller har en strikt klädkod på jobbet så kan det bli lite knepigare att få in ett läderarmband i din outfit. Här är det bäst att undvika färgat läder, satsa istället på svart eller brunt.
Något annat du ska tänka på att är att välja ett armband som följer samma stil som din klocka.

läderarmband-herr
Läderarmband, en av årets absolut hetaste trender.

Ute efter nya armband?

Sugen på att fylla på din garderob med nya fräscha läderarmband? Kolla då in Asos, Oscar Jacobson eller Arket, där hittar du mängder av accessoarer för män!

Föregående artikelKonstnär gråter fram sina tavlor
Nästa artikel26 Saker Du Inte Visste Om Big Macen
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.