Flugan, en knepig accessoar som de flesta faktiskt inte kan knyta. Men oroa dig inte, här är den enklaste guiden du kan hitta

Visuella guider är inte alltid lätta att förstå sig på. Hur enkelt man än förklarar stegen och momenten så är det ibland svårt att hänga med och få samma resultat. Vi har därför tagit med två olika bild-guider och en video för att du definitivt skall kunna få hjälp med hur man knyter en fluga.

Hur knyter man en fluga? Guide nr. 1

En tecknad guide till hur du får till en snygg fluga. Fördelen med en tecknad guide är att det är lättare att lägga emfas på linjer, vilket kan göra det mer pedagogiskt, beroende på hur du föredrar att ta in informationen.

hur-knyter-man-en-fluga
Känner du att det är dags att lära sig hur man knyter en fluga?

Hur knyter man en fluga? Guide nr. 2

Alla tar in information på olika sätt. Ibland är det lättar med en teckning, ibland med ett foto, och ibland med en video. Här är en guide för att besvara frågan, ”hur knyter man en fluga?”, en guide som är baserad på faktiska bilder på en fluga, något som kan göra det något lättare att förstå sig på.

Hur knyter man en fluga
Ytterligare en guide till hur du knyter en fluga

Hur knyter man en fluga? Guide nr. 3 – Video

Om stillbilds-baserade guider inte är något för dig (oroa dig inte, de flesta har problem med att följa angivelser av det här slaget) så är räddningen här nedan. En pedagogisk video i lugnt och sansat tempo. Följ angivelserna i videon så garanterar vi att du får till en riktigt snygg fluga.

Hur blev den?

Jag hoppas du fick till en riktigt snygg fluga tack vare någon av de här guiderna. Du får gärna maila in en bild på hur den blev, så sätter vi ihop ett kollage av läsarbilder för lite inspiration, maila red@obsid.se. Är du i allmänt behov av inspiration så rekommenderar jag att du kollar in vår Pinterest eller vår Instagram, där hittar du mängder med sköna outfits.