FOTO: www.jul-troja.se

Jultröjor är en härlig ny trend som gör julen både roligare och enklare…

Jul är en högtid som många av oss uppskattar, det är också en högtid där traditioner är viktigt för många. Det är nog en hel del om kan känna igen sig att man ska skaffar något nytt inför varje jul. Det kan vara allt från nya tomtar eller kulor till granen till nya julgardiner eller kläder till familjen.

I en del familjer är det tradition att vara klädd på ett speciellt sätt under julafton, en del firar jul i sin finaste julpyjamas. Andra tycker inte att det är jul utan en riktigt cool och fin jultröja. Ibland kan det till och med bli en tävling i vem som kan hitta den fulaste jultröjan inför julfirandet. För att hitta bästa jultröjor för herr, dam eller barn kan det krävas en hel del letande innan man hittar sitt fynd, så varför inte besöka Sveriges största jultröja och julpyjamas webbshop, www.jul-troja.se!

Matcha jultröjorna till familjen

Om man vill göra det riktigt skoj när man ska leta efter en jultröja till årets julfirande så kan man med fördel försöka hitta matchande tröjor till hela familjen. Om man inte hittar tröjor som matchar helt så kan man istället försöka hitta tröjor som matchar i färgerna. Det kan även bli ganska fina julfoton om man har matchande tröjor.

roliga jultröjor

När man letar efter jultröjor till hela familjen så kan det vara bra att veta att många jultröjor inte är specifika för dam eller herr. De flesta tröjorna är märkt unisex, vilket betyder att de kan passa både till dam och herr. Jultröjor herr kan alltså passa till hela familjen om man har tur.

En jultröja herr, kan också passa till barnen om man inte hittar en i barnstorlek, då kan de fungera som en klänning eller en längre tröja istället. Det kan också fungera att tvätta dem i en högre temperatur och sedan låta de gå några rundor i torktumlaren. Då brukar de krympa en del.

Party med ett tema

Under julen brukar många av oss springa på den ena glöggfesten till den andra och även temafester brukar ordnas under julen. En av julens många temafester brukar vara “jultröja tema”. Här kan man många gånger också vinna ett pris i slutet av kvällen för fulaste, snuskigaste, roligaste eller finaste tröjan.

Eftersom smaken är som baken, delad, så kan det vara kul att låta gästerna utse kvällens vinnare av jultröja, om man nu är den som arrangerar festen. Ge gästerna en lapp där de får rösta på den som har den vinnande tröjan. Räkna sedan rösterna och flest röster vinner såklart. Ett roligt och enkelt sätt att sätta en en speciell prägel på julfesten.

roliga jultröjor

Är det en tradition som lever vidare med dessa festerna där man ska utse en vinnande tröja så kan man räkna med att ribban höjs för varje år. Det blir ett stort fokus hos gästerna på att verkligen hitta en tröja som ingen annan har. Det kommer att bli julfester som gästerna ser fram emot och planerar för under hela året.

En avslappnande jul

Ett annat fantastiskt syfte med de här jultröjorna är bekvämligheten. Även om man tycker de är läckra som bara den eller man tycker de är hiskeligt fula så kan man inte komma undan det faktum att de faktiskt är sköna och behagliga att ha på sig. De är också lätta att matcha till ett par passande byxor.

annorlunda jultröjor

Hur det än är så kan nog de flesta vara överens om att sitta en i en trång kostym efter man har tryckt i sig det mesta som julbordet har erbjudit, är inte skönt. Det spänner ofta både här och där och är brasan dessutom tänd för att det ska vara “mysigt” så håller man också på att svettas ihjäl i sin kostym.

Föregående artikelKlädkod Frack – Vad Innebär Det Och Vilka Accessoarer Gäller?
Nästa artikelSkillnader Mellan Casino Med Och Utan Licens
Glad Londonbo med ett stort intresse för hälsa, relationer, träning, och kost. På helgen händer det dock att en drink (eller 10) slinker ner.