Ananas är något man äter alldeles för sällan

De flesta av oss äter nog bara någon enstaka gång per år. Den känns alltid lite meckig och den enda gången man stöter på frukten är i fruktkorgen till jul. Men den är verkligen inte meckig att äta. Med några snabba snitt med kniven så är den perfekt som tilltugg till filmen istället för en slemmig påse godis. Och den är inte bara svinigt god, utan också jäkligt nyttig.

Så, låt oss besvara den uråldriga frågan, ”Är ananas nyttigt?”.

1: Den innehåller bromelain

Du har säkerligen aldrig hört talas om bromelain, vilket är kul, för det ger mig en chans att glänsa lite!

Bromelain är ett naturligt en sammansättning proteinsmältande enzymer som hjälper din matsmältning. Något som definitivt är bra för dig med tanke på vilka mängder svårsmält mat vi smäller i oss varje dag.

2: Micronutrienter

Ananas innehåller även stora mängder vitaminer och mineraler, bland annat vitamin C och A samt Kalium, Fosfor och Kalcium. Utöver det så fins det även gott fibrer och inget fett över huvud taget.

3: Stärker immunförsvaret

Ananas är som sagt rik på vitamin C, en vitamin som vi alla vet är viktig för vårt immunförsvar.

Bonusfakta! – Sperman

Det här klassas så klart inte som nyttigt, men det är ändå en liten bonus. ananas har den fantastiska egenskapen att den får din sperma att smaka betydligt bättre än vanligt. En bonus för alla inblandade kan man säga.

Föregående artikelRenault Och Helly Hansen Kör Ihop – *Sponsrad Video*
Nästa artikelSpökskräck På Crimson Peak – *Sponsrad Video*
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.