Gratis Wifi, enkla bananer och fria avbokningar på hotell, kan det bli bättre?

Även om vi skrivit om Life Hacks tidigare så känns det ändå rimligt att upprepa sig lite, speciellt när det handlar om nya hacks som vi inte stött på tidigare.

Infographicen nedanför är skapad av TheirToys.com som verkar ha tänkt till ordentligt när de skapat den här listan. För några av de här hacksen har jag faktiskt aldrig stött på tidigare.

33 Riktigt smarta life hacks

Våra topp 3 från den här listan:

  1. Slippa avbokningsavgiften på hotell
  2. Köpa sig tid vid inlämnandet av en uppsats/arbete
  3. Åka direkt till sin våning med en hiss

Har du några favoriter, eller tycker du några av dessa är extra värdelösa?

De 2 rätt så kassa

Jag vet inte om jag håller med om att det är en bra idé att stressa sig igenom morgonen med tidsbestämd up-beat-musik. Personligen tror jag mer på att ha fasta rutiner och att göra allting i exakt samma ordning varje morgon. Då vet du mycket väl hur mycket du har kvar, och vart i schemat du är. Det blir enkelt att komma ihåg att göra allt som är viktigt och mindre stressigt.

Sedan så vet jag inte om det är en superbra idé att kort och gott rekommendera propecia om man lider av håravfall. Det finns en hel del riktigt nasty biverkningar med det läkemedlet, så det är inget man ”bara skall köra på”.

smarta life hacks
30 smarta life hacks!
Föregående artikel5 Sätt Att Öka Testosteron Naturligt – Inga Piller, Jag Lovar!
Nästa artikel8 Extremt coola kontor – Ett är faktiskt på hemmaplan!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.