Testar du någonsin alla dessa praktiska 'Life Hacks' man läser om dagligen? Inte? Då bör du kolla på detta klipp där 30st av de mest klassiska Hacks'en testas

Life Hacks är ett populärt tema på internet, det finns en uppsjö av Twitterkonton, Siter och Forum som listar tips på hur du kan förenkla vardagssaker, så som att få maten jämnt värmd i mikron, öppna flaskor utan kapsylöppnare eller skära ost utan kniv.

Många av alla dessa Life Hacks är riktigt bra, så som att kyla öl i frysen på bara ca 15 minuter genom att linda dem i blött hushållspapper, eller att tända ljus i djupa ljushållare med hjälp av okokt spaghetti för att inte bränna fingrarna. Men alla är inte helt klockrena och i det här klippet har MentalFloss testat 30 stycken Hacks, så du slipper. Det skadar inte heller att klippet är rätt så underhållande.

30 Life Hacks testade

Föregående artikelTikker – Klockan som räknar sekunderna tills du dör
Nästa artikelVinnaren i GTA V-tävlingen!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.