Den mäktigaste mannen i världen gästade precis ett av de konstigaste humorprogrammen i världen

Den konstigt komiska intervjuserien 'Between To Ferns' (en del av humorsiten Funny or Die), med Zach Galifianakis, fick nyligen storslaget besök av ingen mindre än Barack Obama. Presidenten var på besök för att i vanligt manér svara på lite udda frågor och ta del av den allmänt jobbiga stämningen som alltid uppstår i 'Between To Ferns'. Han biter ifrån helt ok och Zach Galifianakis blir som vanligt sågad vid fotkölarna.

Känner du inte till 'Between Two Ferns'?

Humorn i showen är rätt udda, men om du gillar ironisk och ”jobbig” humor så kommer den passa dig perfekt.
Här är några klassiker från 'Between Two Ferns'

En del i en ”PR-upp”

Syftet med Obamas besök i den populära webbserien var att försöka nå ut med Affordable Care Act till den yngre generationen amerikaner, ett viktigt steg i utvecklingen av Obamacare och för att försöka att få sjukförsäkring att bli allmänt vedertaget.

Oavsett ”PR-kupp” eller ej så är det jäkligt kul att se att Presidenten har humor, och nutids-förståelse nog för att gå med på detta.

Obama i Between Two Ferns

)

Föregående artikelLouis Armstrong med dåliga batterier kommer ge dig Mardrömmar!
Nästa artikelSänker du dig själv omedvetet? Tänk rätt!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.