”Han ser mig som en storebror, så jag kan lura i honom vad jag vill”

Alla är definitivt inte intresserade av bodybuilding (personligen tycker jag det är helt ointressant), men alla bör vara intresserade av intressanta personligheter, och konceptet av att jobba jäkligt hårt för att nå sina mål.

Jag skulle vilja påstå att ”Pumping Iron” handlar till 2% om bodybuilding, och till 98% om en unik och intressant individ, och hans vilja, beslutsamhet och knep. Oavsett vad man fascineras av så är Pumping Iron ett hett Netflixtips!

En imponerande individ

Jag minns att det pratades och gnälldes en hel del när Arnold blev guvernör i Kalifornien (år?). Alla så kallade ”hobbyvetare” tyckte det var absurt, de förstod inte hur man kan rösta på honom, ”är amerikanare helt efterblivna?”.

Efter att du sett den här dokumentären så kommer du däremot inte ha några tvivel om hur det kommer sig att Arnold blev ”The Governator”.

Föregående artikeliPhone 6 och 6 Plus unboxing
Nästa artikelDracula Untold – Dags att återuppliva Dracula (pun intended)
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.