Vi har sprättat plastfilmen på Apples nya telefoner!

Äntligen blev det höst, och release av Apples nya telefoner!

Tack vare det överflöd till vardag man (läs Sverige) lever i så har vi möjlighet att testa både iPhone 6 och iPhone 6 Plus!
Här är en kort iPhone 6 unboxing, recension och tips/trix kommer inom kort.

Öppningen

Som alltid så lyckas Apple leverera ännu snyggare kartonger än förra året. Med helvita lådorna med en upphöjd siluett ser riktigt fräscha och lyxiga ut. Något som definitivt förstärker känslan av att man kommer gilla telefonen.

iphone 6 unboxing

iphone 6 unboxing

Känslan

De nya och rundade designen känns fantastisk i handen. De rundande hörnen och glaset som sluttar i kanterna för att gå ihop med metallramen ger telefonen en väldigt modern och nyskapande look.

iphone 6 plus unboxing

iphone 6 plus unboxing

iphone 6 unboxing

iphone 6 unboxing

Storleken

Som du ser på bilden så är iPhone 6 Plus en grandios skapelse. Telefonen är oerhört mycket större än iPhone 5s och betydligt mycket större än iPhone 6.
Mer utförligt om hur storleken känns kommer i vår iPhone 6 Plus recension. Fram till dess så kan du roa dig med den här storleksjämförelsen på iPhone 4 till iPhone 6 Plus. Det är en jäkla skillnad!

jämförelse iphone 5 och 6

Det kommer mer!

Det är är som sagt bara en unboxing, så en mer köttig beskrivning och recension av varje telefon kommer inom kort!

Föregående artikelEn perfekt varm höstdrink! – Bourbon som värmer ännu mer
Nästa artikelNetflixtips – Pumping Iron! Endast 2% Bodybuilding
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.